[Mainoo Come Back Stronger ] 曼聯終極FF暨格狗躝屍趌路死全家吹水區 [2361]

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
咁嘅價錢,到時miss幾球必入chances 一定又比人屌死,然後又壓力太大頂唔住越踢越差
仆街 咪即係有買貴 無買錯
而家睇到呢句都驚鳩左喇
是旦啦 啲錢又唔係我唔比
年年都話用完水魚價買人之後冇錢
現實咪又係上年90m自轉 今年70m hojlund
仲有個位想講係呢個轉會簽親既起碼都係想黎先
呢樣覺得做得幾好
一係真曼一係想跟坦
清晒3個又要買返個中場返嚟
除非癲到綠木復出 試sancho 8號位
其實上年唔係俾fdj拖住都買得算快
因為麥卡菲唔識洛賓的軌跡
咁都冇計
本身踢曼聯已經係大壓力
心理質素都係能力嘅一種
屌佢老母,真係世紀大水魚
70M埋單?

利申:好想比人鞭屍
如果買到AMRABAT,OO只係傷兩個月,咁暫時5個中場爭3個位 (般+猛+米路+大力神+AMRABAT),絕對有本錢清哂班DEADWOOD佢
朗斯同畢爾包是但一場only
不過我地真係好撚有錢
前面3個係福哥賀撚綠木 打反擊應該幾有睇頭
福哥賀撚兩件小明 綠木搵空位射波
呢一刻已經駛左接近2億
仲要賣人無乜肉食

一路放風得1億至億2,本來呢招都醒
但而家即刻破功
以後根本唔會有人減比你,人地賺少d都當蝕
@FabrizioRomano
: "Manchester United had a feeling that another English club was calling Hojlund's agent, but he only wanted United."
@youtube

又邊隊仆街抬價
但係WW喺德甲都入唔少
依樣從來唔擔心
踢4線 3個中場點都要7個穩陣
同一時間傷停兩三個上季都成日發生
猛同賀撚都追住含 娜娜係因為國米等錢用
每個位兩件差唔多夠啦,OO大約9月/10月復出時都未有4線咁多,何況麥湯本身自己咪就係好易傷
近年d高價收購,全部含曬,兌現唔到價錢
Pogba (宣佈死亡)
Maguire (宣佈死亡)
Sancho (頂盡比多一季)
Antony (比多一季)

有人話d錢唔係球迷,佢地錯
唔係球迷,d錢邊度嚟?
格狗無比過1毫子曼聯,大部分錢明顯係靠球迷買merch,入場等等

Ok就算錢全部係格狗自己出,身為球迷見到間球會成日比人搵笨都唔好受啦
狗唔吠frd都笑你啦
無辦法 我地太大規模無可能玩育成 只可以用錢換成績 而家只可以信光頭佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞