[Mainoo Come Back Stronger ] 曼聯終極FF暨格狗躝屍趌路死全家吹水區 [2361]

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
點解唔加多三億買包皮
點解唔加多十億成隊換曬佢
3900萬歐買返黎簽5年約,依家剩返2年約,用果啲唔知咩FFP定FSR既計法,VDB既合約剩餘價值就剩返1600萬歐左右,如果真係1000萬鎊就賣出去既,咁帳面上會蝕錢wor
仲有新買嘅nkk同jackson都有料到
蝕慣㗎喇

單論保護波嘅能力安係英超最top

已經明白係坦果種half space前插嘅進攻體系點解安咁重要

但同時間唔該佢練下隻右腳 同埋單刀射番中龍先
梅狗傾咁耐傾左d咩返黎
貴撚到
而家難
當年雲佬金球
海撚唔知仲有冇得高fifa寫187cm wiki寫呢家191,即係呢1年已經高左4cm?
佢地仲停留緊30m 簽vps個年代
人哋本身開一億
Atlanta 教練話佢100米未盡全力under 11秒
佢咁嘅體型10秒幾跑完100米 真心好快
今次真係score if you can
終於正正經經買返隻後生前鋒,蘭蛇之前都批評過曼聯近年成日搵D年紀大既前鋒頂住係好有問題
覺得側面好睇啲姐
不如平平地借埋felix玩下
如果真係呢個package買到
收哂貨啦
算講價成功啦
傳話係妓想出手hijack賀龍,所以梅狗即刻加快速度
條女係邊個叫既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞