[Mainoo Come Back Stronger ] 曼聯終極FF暨格狗躝屍趌路死全家吹水區 [2361]

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
次次講親話Vlahovic > hoijlund就都巴打屌鳩我
話hoijlund hold波好撚勁
Vlahovic 掂一掂就跌低
跟住走去睇咗2場亞特蘭大full match
完全唔覺得佢hold波好勁
你講得啱,直程係仲差過ww
其實話hojilund做到g點係咪淨係睇球王片
連啲球王片都麻麻地
首先 坦就係要兩隻翼搵邊
等兩個中場 插half space

安呢方面已經做足
都係坦最需要佢做嘅野 你睇下有佢同無佢打右邊個戰術差幾遠先

仲有佢反擊點會係拖慢哂 有波上腳可能係
但大部份無球
就係佢打transition off the ball movement 做得算好
先會場場俾佢miss 單刀 / 半單刀
連龍都唔中
Vlahovic現階段一定好過Hojlund
把握力係好好
下晝bbc先仲話未傾掂數
要前四得喇
有聯賽盃冇前四都係唔合格
同埋作客打強隊要拎到d成績
睇分析話浩龍最勁係對的時間出現喺對的地方
所以xg高,唔係ww嗰啲搶點永遠慢一拍

利伸冇睇過
真心本身諗住賀撚會平d
出到而家e個價一定vlahovic好過啦
再者現階段兩者完全冇得比
過一兩年賀撚會唔會進步就冇人知
呢度一講Vlahovic 就好似lkk 咁踩到地底泥
個個淨係睇上年祖記成隊點樣折墮
鈕夠話得70M budget 然後一個Tonali就洗晒
不過Vlahovic比起係費倫個陣真係跌好多,睇蛆啲波佢好似好迷失咁
入球威脅黎講好難有前鋒衰過ww
但係講hold波佢而家真係好唔過ww
今季轉戰術
就係想踢更dominant 嘅足球 壓得更前
但同時間防守實會比上季失多左波 (上季曼防守除左果3場算好穩陣)

用入波黎Balance番防守

如果中場兩個Btb 前面3個唔改善把握力
而又失多左波 今季前四都危

坦sir講左好耐要改善入波能力
屌帥淨係識用傳統九號 唔太識用呢種
其實vlahovic都好鳩廢

不過又咁呢到除左傾 包皮 奧森

應該簽任何前鋒都覺得垃圾
其實上年成隊祖雲達斯都迷失晒
Chiesa Pogba 兩個進攻源頭都係咁傷
祖狗唔扣分係有前四既
都拎過一屆神射手 數據上係贏佢既
其實vlahovic 都好鳩廢
Antony最大問題係冇進攻威脅
一味禁區外鳩射(7.x % conversion rate)
傳波極少畀到隊友起腳,最叻係引2個交返畀隻閘
冇咁多籍口咖喇
戰術係坦蛇諗嘅
兩年黎要咩人都俾哂你
係得fdj死唔肯黎
第二季前四真係基本要有
其實Vlahovic 都係23歲
真係打前場唔識進攻好閒姐
個樣太成熟
agger
hojlund overrated
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞