[Mainoo Come Back Stronger ] 曼聯終極FF暨格狗躝屍趌路死全家吹水區 [2361]

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
馬狗
轟唔係罰咗錢咩

Juventus are kicked out of Europa Conference League by Uefa for breaching financial fair play (FFP) rules.
European football's governing body has also fined Chelsea for breaching FFP rules as a result of "submitting incomplete financial information".
Uefa says the matter relates to transactions which took place between 2012 and 2019.
Juventus have been fined £17.14m, while Chelsea have been fined £8.57m.
之後就睇開季前賣唔賣到vdb, 費特
朗哥筆錢未駛晒
屌 唔記得佢
,當我冇講過
不過佢啲跑動岩哂坦蛇
11先無人著
,當我冇講過
不過佢啲跑動岩哂坦蛇
又J呢啲 幾時先有個識入波嘅J
70m係overpriced 駁唔到 但係而家呢個market根本冇第二個揀 傳嚟傳去都係kane muani ramos hojlund vlahovic呢啲
kane: 幾多錢都買唔到
muani: 打邊打法 坦要嘅係前鋒做支點
ramos:算係比較啱用 但係賓菲加都開一億
vlahovic: 玻璃 身材高大但唔夠撞
佢哋冇Mark底俾咗幾多Agent fee
UEFA除咗罰錢唔會做其他野

軌夏窗洗成200m先罰得8m 跌都跌左啦
鏝夠俾人捉到100幾條違規 到而家仲係乜事都冇
小妹踢街場都入波多過佢……
祖雲達斯咪罰咗無得踢歐洲賽
賀龍係未傳曼已經Follow晒全隊嘅真曼嚟
唔係特別天價就是撚但啦 唔明轉會費有咩好傾
廢唔過猁隻Darwin同軌LKK已經唔洗驚比人笑啦
巿面上除左傾,都冇乜真係射手既選擇
廢鳩LKK而家點
無人要
可能要去沙地
有都可以拎走
唔係未試過
但佢之前唔係嫌三唔四唔想去,仲覺得自己可以係歐洲頂級聯賽踢波咩
而家Mainoo傷咗McFred未必會賣晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞