[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠、亞協及香港隊討論區 (5)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
陳凱柏最fit嗰陣冇入選,而家去到樽頸位反而可以逼走實力更強嘅林樂勤
渡邊美波=渡邊真美+濱邊美波 ??
typo
https://www.instagram.com/p/CvEiXhMBqsH/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Daftar pencetak gol terbanyak #TWL1 hingga match day ke 17, antara lain:
.
1. Kanyanat Chettabut | 35 Goals (BGC-College of Asian Scholars)
2. Saowalak Pengngam | 21 Goals (Chonbhuri Woman FC)
3. Taneekarn Dangda | 21 Goals (Bangkok)
4. Ploychompuu Samnuk | 17 Goals (BGC-College of Asian Scholars)
5. Jeena Thongphan | 16 Goals (Bangkok)
6. Orapin Wongngern | 15 Goals (BGC-College of Asian Scholars)
7. Win Thiengi Tun | Foreign Player from Myanmar | 14 Goals (BGC-College of Asian Scholars)
8. Yuen Ting Wai | Foreign Player from Hong Kong | 11 Goals (Chonburi Woman FC)
.
.
.
#thaiwomensleague #ligaputrithailand #ligawanitathailand #sepakbolawanita #sepakbolaputri #sepakbolawanitathailand #sepakbolaputrithailand #thaileague #thailandleague #thailanwomensleague #womensfootball #womenssoccer #taneekarndangda #chonburiwomenfootballclub #chonburiwfc #bgccollegeofasianscholars #bangkok #bangkoksportsschool
左閘嚟講我覺得Jordan會好過paco
PPV我睇唔少
$60一場對泰超冠軍我都覺得無問題
問題係
保唔保證唔會好似上年咁曚先
$60唔係問題
不過確保下質素啦
希望佢地真係會請多一次
冇心入場嘅,收40,雙料娛樂,派叉燒飯都唔會入場,到時又會話,垃圾水平足球,40太貴,20啦,叉燒飯一盒唔夠,要有例湯。

到減到20,佢又會話,20蚊都係貴,減多10蚊啦,叉燒飯包例湯唔夠,整多杯咖啡先似樣,好喇減到10蚊,又可能話,所有香港足球嘅比賽都係唔值得俾錢入場,應該反過嚟球會足總派返錢畀入場球迷,要有紅地氈歡迎,食物方面最好唔好派飯盒,有巴西烤肉最好,搵兩個靚女坐係隔嚟餵埋最好。

都係唔夠,中間整多個幫手含,要有名貴房車接送,最好揾人抬佢出入。

其實直播熱身嘅比賽,俾唔俾錢,好個人,覺得貴咪唔好比,今時今日都有好多方法可以唔使錢睇到,唔係鼓勵大家睇免費波,不過總會有人唔想畀錢或者覺得貴。

但另一角度睇,都叫做以另類方式炒起咗幾場比賽,有好多人都可能係啱啱先知道有呢啲熱身賽。
好簡單,因為第一場係對比較多人認識嘅武里南聯,定價自然貴啲。
是 因為亞冠最少要註三個龍
對仁川聯果場無直播仲要唔比觀眾自行轉播
應該係理文要求場比賽唔好比其他人留record
都係為咗有菁英盃專員啫
密謀今季打倒傑志
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20230726/bkn-20230726145650181-0726_00882_001.html

香港隊 U22初選名單添3將

中國香港足球總會周三(26日)公布U22初選名單增添3名球員,備戰9月的亞洲足協23歲以下亞洲盃2024外圍賽,球隊8月會於將軍澳足球訓練中心操練。

足總於本月初曾公布U22初選名單,與上次相比,今次添加了黃靖然、王晉及王逸3名後防球員,其餘人腳沒有變動,余在言和黃皓雋兩位具備「大港腳」經驗的球員仍在陣中,令名單從33人增至36人,港隊會於8月14日、28日及29日在將軍澳足球訓練中心練習。23歲以下「亞洲盃」2024外圍賽將於9月初展開,身處E組的港隊,同組對手有東道主烏茲別克外,伊朗及阿富汗。

U22初選名單如下:

門將:盧兆崎、伍瑋謙、龐焯熙、雲天樂

後衞:陳潤潼、周子謙、甘智健、郭縉諾、黎皚韜、羅焯熙、梁祐維、 宋紘毅、曾以行、黃靖然、王 晉、王 逸、嚴啟倬、葉卓文

中場:鄭進泓、邵昀俊、何瀧浩、林樂賢、劉君正、趙聡悟、鄧筵霑、 余在言

前鋒:張廣然、陳傲軒、柏 拔、何家智、宏愷志、劉家喬、李樂謙、馬希偉、 馬 斐、黃皓雋
一早搞咗啦,人哋有23條
盧兆崎應該未超齡?
01年 超齡了
華派見到 宋紘毅、趙聡悟、柏拔、宏愷志、馬斐,又會嬲嬲豬
起碼係理文想收埋D料
一仔唔係踢左閘咩
傑志唔會唔知F77出到亞冠會比人放題
【 烏蘭巴托東亞青年運動會足球代表隊決選名單!🇭🇰】
港隊將會喺8月出戰於蒙古舉行嘅烏蘭巴托東亞青年運動會,男子隊同女子隊嘅決選名單如下:

白星馳有冇隨隊?
定係而家去咗大陸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞