Philips 飛利浦即熱飲水機 用家請入 [3]

898 回覆
1 Like 4 Dislike
感謝,真係平一半
但無保養 又無得上門安裝 難搞
我想問呢隻有冇得lock?驚d貓上去亂撳…
大陸嘢係咁架喇
平一半 好吸引 但要自己搵人裝同冇左兩年保養
巴打你香港買?
無得lock , 不過要揀左溫度先出到水。 即係擰一擰室溫水溫度 ,再襟先有水出,你可以set 最少出0.2L 水 既

搵人裝,最煩都係開窿如果裝係枱面石。
我香港買,呢兩年太黑仔 淆底佢會壞,都係買行貨算。 我買果陣包安裝,仲送多一年保養比我 。
應該係 , u23pro 佢話乜春升級含鋅 母嬰級
即係擰到最左係等於熄機?
之後向右每擰一格先有唔同溫度出水?
擰左擰右 都無所謂 ,無分。
停左水 幾秒會自動熄左個水龍頭
明白, 即係如果佢熄左機就一定要擰一下再撳先出水
無錯,都唔洗太擔心的貓會搞到出水
買咗部水機幾日,型號ADD6902
佢有個雙水滴圖案閃閃下,白燈,撳極都出唔到水

睇說明書話閃閃下因為個水壺冇水,但明明已經滿晒,有冇師兄知點解?
留名
ADD6921 有冇用家分享吓有咩缺點?
想入手
有冇滴水既情況?
女朋友想買6921 ,有咩理由可以同佢講唔好買
凍水我覺得冇咩必要
同埋standby 凍水好似好食電
你沖比bb 咁入水會飲生水?
邊個位令你覺得佢standby用緊電果幾粒燈?
平時你有收尾啲都慳返唔少電
我追POST見好多人都用6920, 相反6902又好似冇乜人提過

我見兩者都係用RO過濾, 價錢又係差唔多, 其實兩者有乜大分別?

另外大家用6920都不約而同話有好大陣膠味同漏水, 有冇6902用家反映下會唔會都有呢個問題?
㩒佢先會郁
哦sorry搞錯左,因為我部機無冰水功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞