Philips 飛利浦即熱飲水機 用家請入 [3]

662 回覆
1 Like 3 Dislike
想問下ADD6920既Filter係ADD583,我見淘寶得ADD580,係咪唔啱用
部機滴水知唔知維修點搞?有人上嚟收機?

打個垃圾hotline長期唔通,email又無人覆
淘寶好似買唔到濾芯,禁咗官方集運
而家HKTVmall ADD550最平$488
ADD6901 係咪經出水位先做到過濾
如果我想fill 滿3L 水樽係咪要等佢出6次500ml
買左部飲水機 Philips 6921 行貨 3978 算唔算平?見fortress 賣緊5千幾
漏水係通病? 新款有冇改善到定睇手神? 仲諗緊買唔買
邊到買
邊到? 水貨?
琴日終於下定決心去淘部 6866 (港版6921) 落黎, 送多支濾芯, 收貨後再報告

中電 3978
我都想 不過見啲人成日漏水都係諗住買返行貨
有冇人知6901有冇代用filiter?例如大陸版?或者香港點買會平d
想問6911L個轉盤唔work係咩問題
部機四隻角有防滑
座枱後根本郁都郁唔到
6920用咗幾日,喺部機出水 啲水就有膠味
喺個過濾壺度,拎水就冇味
有冇人知道點搞先好冇膠味?
師兄知唔知點轉區去大陸?
佢一定要我填card payment
搞點個ios,down 左個app,
Register 個到喺咪用唔到香港電話,收唔到verification code
Hktvmall大把人屌出水口出口有重膠味
你試下照d comment既方法做睇下除唔除到
我部add6910 今日終於都拎左去維修,上唔到水。唉,2個月就咁,感覺好差

其實1個月前,都call左維修,但係雪完再插filter 又上返水,所以cancel左維修

但今次唔得,頂
大陸人都覺得重塑化劑唔用,結果又係得香港人買
點解?
依部定6911L 好用?
有資料就貼出黎
唔好剩係單單打打
有冇ching用6920,啲水係咁泵上水壺裡面,滿咗都唔識停,搞到出水位係咁滴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞