Philips 飛利浦即熱飲水機 用家請入 [3]

662 回覆
1 Like 3 Dislike
起碼計總流量啦點會計時間咁弱智
電器舖話6901同6902最新今年出,
話wifi無用,所以而家出既都係無wifi,
咁多位有無意見?
6911L用家 今日第一次用 個濾水同換水指示燈係咁閃 但已經加滿同換骨過水 有無高手指點下
WiFi 用吓腦就知係廢
有無手足用開6910
我最近用咗一年
所以換完隻新既add550濾芯(本身個隻個濾芯表面無殘體字 新買個隻唔知點解有)
而家好難飲 無左個浸甜味
有無人知係我買錯定點
想問下 6901 同6911L 有咩大分別 ?
我所知WiFi app 熱水 水量 重有咩?
6902同6920有咩分別?6902平咁多
想問下係咪全球保,重有半年係香港 到時想拎返英國用
6911出水位滴水 係未一定要返去維修?
剛買左Philips add6920,有三個問題想請教大家

1. 平時夜晚瞓教/出門口熄總掣係咪好d?一黎怕佢無啦啦漏水,二黎部機好似耐用d

2. 夜晚熄完機,第二朝開機後,可唔可以即刻出熱水?會唔會傷機?

3. 朝早開機後,打算出45度水,但第一轉出既係室溫水,要拎第二轉先係暖水,咁樣正唔正常?

謝謝
新濾芯 好似係會有陣臭味 我照飲 應該就無事

用多一排會無
師兄都係用緊簡體字個隻add550?
唔係 我6911 但買新機 同換支新芯 初期 有時啲味係怪少少

所以建議你觀望下
想問下6901同6902最大分別係乜?
ADD6911個轉盤短過腳墊轉唔到,係咪正常
出凍水大家覺得有冇用?
超有用
我都係呀 6902又有水樽又細部啲
但係係咪佢個filter差啲? 點解會咁平
冇壞做咩買多部
舊嗰部畀老人家用
新嗰部100度水我用嚟淥麵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞