[Goodbye and Thanks Maguire] 曼聯終極FF暨吹水區 [2347]

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
瘦田無人耕
快手£50+10m 做俾佢算啦 趕到幾多場熱身賽係幾多場啦
3000萬可接受 但如果成7000萬簽佢我預佢即戰力
但出到離好大機會踢到同自轉差唔多

間唔時有球嘩嘩聲 但九成時間應該都on99咁
有潛力
但而家個價明顯太貴
45m歐元比盡
而家賣貴左成倍
廢柴黎 Vlahovic勁好多 聽講係
佢要5,60m就轟Kane 100m la
懷疑佢自己放風
隊長Fred Elanga麥湯過100m
70m起碼要係意假入到20+
隊長回到40m就正
André Onana will make the top 5 most expensive goalkeepers in the history of the game. 🔴🇨🇲

1️⃣ Kepa to Chelsea — €80m.
2️⃣ Alisson to Liverpool — €62.5m.
3️⃣ Gigi Buffon to Juventus — €52.5m.

…and now there’s André Onana to Man United, here we go — completed.

保方呢個價錢喺當時都將癲

換轉係今日會唔會係過億
直接100m轟落kane 好過5-70m喺意甲買前鋒啦
隊長+60m
咪就係110m都轟啦
坦蛇平時講啲嘢要全部掉轉睇
邊估到條柒頭自己公開自爆
調返轉講明知要賣走佢 所以換隊長比signal佢叫佢知難而退都得啫
熱狗唔放俾英超呀
麥堅尼同薩卡利亞有冇得諗
上年薩卡利亞係車狗傷前幾好
新隊長點睇

bruno
casemiro
varane
shaw
rashford

英人機會大?
不過鐵人似適合啲
今日咩日子
麥佳亞冇左隊長,簽左綁娜,八號波放假
麥堅尼 平庸工兵一件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞