[Goodbye and Thanks Maguire] 曼聯終極FF暨吹水區 [2347]

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
牙sir同So蛇啲心腹都出晒事…
覺得有問題嗰啲,前隊長幫坦sir含吹奶啜,都覺得佢有問題架啦
對個decision disapointed有咩問題
唔通要好happy?
冇啦啦多謝現任領隊d咩?
冇啦啦提自己踢得差做乜鳩?
一篇tweet交代下冇隊長做都會繼續努力 洗唔洗寫篇essay逐個人多謝?
反上腦
有必要提自己踢得差咩真係?
鐘意麥龜都用下腦先撐啦
琴晚已經講緊佢失望唔係問題 而佢都唔係只係講佢失望
佢係表達咗佢好撚柒閪失望呀
朗狗畀坦蛇罰完雪完夠出過次statement 篇嘢都好明顯仲係不滿 但佢有冇直接喺份PR文度寫出嚟呀
唔講disappointed
淨係話理解決定 然後再話自己踢唔到expectation
然後再一次過多謝任內嘅領隊咪算
佢有加粗口咩
好失望 同 失望 真係會有相反意思?
曼聯offical quote佢段嘢講be proud
有疑問去同坦蛇講
都係嗰句
唔覺得換隊長需要球員特登出一個Statement
我覺得係native english speaker同non-native english speaker對disappointed嘅解讀有唔同

因為綜觀twitter嘅local都覺得佢呢篇寫得大,寫得似返個leader
多謝佢乜嘢?
我覺得係native english speaker同non-native english speaker對disappointed嘅解讀有唔同

因為綜觀twitter嘅local都覺得佢呢篇寫得,寫得似返個leader

寫得好
就刪走堆廣東話粗口 用番英文同你講
I m diappointed / quite disappointed / very disappointed / extremely disappointed 已經係唔同程度既失望啦
到底識唔識extremely點解 點撚樣只係「好失望」呀
如果篇嘢係有問題, 咁曼聯仲夾住話be proud做乜, 即刻落閘放狗叫佢快啲躝啦

為反而反都用下腦諗咗先
唔係必要出post,但出post講對呢個決定disappointed 都唔係問題
如果咁都好開心佢就真心有撚病喇

仲莫講話要多謝坦蛇

咁會唔會有相反意思?
失望就係失望,只係程度上嘅唔同
極度失望就係串鳩人
失望就唔係?
中文都講唔通啦
就好似你盲撐咁覺得篇嘢 冇問題
要盲反隻龜既話 曼IG篇be proud, @HarryMaguire
夠可以理解成我曼係對緊隻龜講 串緊佢曾經做過隊長就be proud啦 仲咁多爹出statement
因為球會PR手法已經進入咗一個咩都要放上枱,放上social media嘅年代
反到咁癲都有
講句好失望都比人屌
extremely翻譯:非常;極端;極其。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞