[Goodbye and Thanks Maguire] 曼聯終極FF暨吹水區 [2347]

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
呢d種族歧視既人應該要天打雷劈
你歧視馬拉
頭先瞓左覺未追post
其實想講英國佬對文字呢樣野好敏感,即係最興用埋哂個d「你做得好好啊,不過⋯」個類語言藝術
如果用得extremely 真係好撚強烈既不滿到帶一定程度憤怒,仲要係不斷多謝前任個信息係好撚強烈話俾人聽「我唔妥你呢個決定囉,今日心情好~撚~曳」
同埋咁樣出篇咁惹火唔夠客套既statement其實好少見,不過曼聯會方都唔係傻,唔通仲嫌迪基亞單野咁唔夠煩黎多單公關戰咩一定扮和好架啦
所以都係程度問題,好撚柒不滿坦就梗,但話反佢枱又未至於
同埋行動上佢亦無實質上反骨行為,所以大家可以安心繼續迷龜唔需要擔心
🚨 NEW: André Onana arrived at Inter Milan's training centre this morning to say goodbye to everyone at the club before flying to England. #MUFC [@FcInterNewsit]

疤狗搞咩 連羅美奧呢d英超降班垃圾都要
型唔型我唔知
不過我知佢同文西一樣都係睇袋
唔擔心,呢度得你迷龜
Onana食蕉啦
唔關種族事

CLS個眼神gay到
睇佢個款 香蕉似係主食
你呢句傷害唔到佢
1. 上年已走 分分鐘係中場無咗佢先降
2. 佢打Girona打得好
3. 疤青訓
聽d睇開日職既球迷講呢件野係日職本身都唔係好
佢地應該成日喺車69
啱哂學友
個樣好似餓左好耐咁
加利佬, reddit r/reddevil local fans 都話篇野寫得大體
曼官方全文照quote
我唔明點解連母語都唔係英文嘅香港人有資格捉人地用字用得差
啲架妺溝力架啲樣個個都係八村壘咁嘅款
清下清下6梳都好似變成最耐嗰件
其實係咪訓練基地同埋方法太舊...其他隊青訓都已經好成熟...
曼聯都重係好似打天才波咁
好想睇返當年簽麥龜時,呢到有咩反應
🚨West Ham are interested in signing Scott McTominay. Manchester United are yet to receive any official bid. The final decision over McTominay's future will rest on him.
@SkySportsNews

打包please
椰子心底裡愛著曼聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞