[Goodbye and Thanks Maguire] 曼聯終極FF暨吹水區 [2347]

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
佢踢水晶宮咪證明左垃圾囉
其實其他隊換隊長啲球員會唔會出statement 有冇sample睇下
意甲前鋒 又唔係入得多波
個世界係咁簡單既話 坦蛇認同既綠木晨早復出咗
放傾俾曼聯
無 140m levy 都唔會放啦
淨返既 budget 訓身買正前啦
中中後備已經有大力 mctom
柒極都仲有 vdb 同等上位既 oo
Vdb 上季有機會果陣先黎大傷
今季比半季佢睇下點再賣都未遲
話哂踢左咁多年坦克波
反而正前得馬災一件 真係等收皮
未賣人都唔洗諗再買人
要買中場就要McFred其中清一個,preferably Fred再用舊錢買米路後備
要前鋒就清Dean+Elanga +其他冗員睇吓有冇50M收再買人
要中堅就清Maguire用舊錢買中堅

一個人都未清唔洗諗買人
換隊長多數走人/掛靴statement
無啦啦換實係不歡而散, 球會球員互相屌柒
好似曼聯麥龜咁換完又未走, 應該無乜幾可
當初好似都有撐牙朗…之後…
唔通球隊都出黎屌咩
呢3樣咁計
做到是但2樣
梅狗呢個夏窗都可以變番做人先
https://syndication.bleacherreport.com/amp/2861403-granit-xhaka-stripped-of-arsenal-captaincy-in-favor-of-pierre-emerick-aubameyang.amp.html

印象中有呢一單
不過Xhaka就衰屌球迷,唔同龜哥咁因為廢
相對易拆少少
可以呀 唔使出Post囉
佢有無出Post extremely disappointed派膠?
福哥
賣盤完全冇風 唔通係暴風雨嘅前夕
xhaka冇得做隊長之後好似冇出statement
紐記買Kxxxxxxxxxxxxxx
唔撚使踢啦屌
350k?
曼聯衡量過綠木單嘢未搞掂, 一直唔出聲生仔都無quote
麥龜篇嘢夠膽support, 即係無問題囉
又咁講 迪布尼同沙拿踢車個陣咪又廢
最緊要依家變成點姐
利申:冇睇過
岩拉拔,堅斯

中場補好哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞