[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 44 , 王樣戰隊 20

689 回覆
7 Like 2 Dislike
俾人感覺是Ace主動「變身」幫貓實現願望
大二黑化都有理由,佢係次子,果陣自己諗埋一邊冇同家人溝通

公投一定係景和弱智啲
唔知阿,我無睇我見人咁講,例如:

大二是因為打不過被虐久了想要投降,景和這是順風局,給人送大龍,送高地,外加團戰扯後腿的行為
但佢果下居高臨下守護住Nago再解除變身嘴角一笑果下真係濕哂
要Ace變身先許到願呢點
是咪證明咗Ace無諗過幫景和復活屋企人
和狗對住geats: 因為你老母冇贖罪先搞成咁
對住牛:因為你劈撚死我家姐先會搞成咁
總之我冇錯 屌你老母
我覺得就得ace幫咗 佢咪又係一尾話𠵱個係你應該代你老母做嘅贖罪 最後都係諗埋一邊
Ace :屌人老母唔使代價呀
其實我唔明點解今集劇入面啲人屌景和既世界,
復活死人>死人當中有壞人,
但呢樣關景和能事咩。。。
社會上本身都有,係351kekera俾腰帶班人咋
Ace唔洗許願,佢就係創世之力
唔係唔幫和仔,而係想透過正確嘅方法救人,同時Ace明顯係觀察緊其他人值唔值得相信同有冇成長,都有人講到編劇可以係犧牲左和仔,寫到佢勁on9,又可以舖到一場戰鬥逼佢醒

Ace選擇左相信景和,牛牛,Nago,光聖
因為喪姐之痛而失去理智亂咁相信人嘅係和仔
Ace要變身先許到願

啫係Ace只要唔變身,景和意念幾強都矛用
今次呢個氣氛扮貓變身唔夾啦
呢個係官方講嘅定點
支那人睇geats有個壞習慣 和仔同其他人唔係隊友 只係有共同利益先一齊 而且大二係打爆自己兵營 逼自己屋企人投降
對住gm成個傻仔咁
對住牛牛又唔知做乜突然兇狠
表現手法啫
佢今集表現到Ace要幫人實現願望的話,係要變身先用到創世之力
紅王無出糧
本身都柒
今集講左只要有強烈願望Geast就可以開創世力量
問題係景和向女神許願係得到復仇力量而唔係想家姐復活, 佢之後仲要打牛牛同大智, 由果一刻景和同Geats已經唔岩channel

16歲嘛
Ace信景和以為佢會救心姐,景和就信其他人走去綁架心姐

第一次交涉對話景和已經智商歸零,本身都冇乜
由果下開始Ace都講明景和同營運同罪,依加要贖罪嘅係和狗自己
今次唔關年紀事。。。
笨大:我知 課金啦契弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞