[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 44 , 王樣戰隊 20

689 回覆
7 Like 2 Dislike
下集係柴崎可以唔洗期待,佢真係有機會整到唔夠打咁
柴崎幾時收山呀
仲有爭議性既景和打ace,一定唔會拍得好
FF貓會唔會用神威秒殺梁烈唯就算
就係因為熊貓回歸所以punk jack係呢個篇無得變身得返5集仲有隻熊貓搞事,結尾好似好chur咁
Fantasy能力
貓依集線其實好圓滿
所有起承轉合有哂 真係睇到眼濕濕
nago線睇到起雞皮
Xman狼人+通形百萬
351歲啊婆拎住張P卡打唔羸一個拎大扣嘅𡃁妹
好鐘意今集貓同牛撚狗 咁撚351
一個用武力一個用把口
恭喜貓報仇成功
Beroba會唔會再出場
FF之力世界第一

立場轉得好快嘅虛偽肥佬
現實大把呢啲人
https://youtu.be/YjEDmHDGUJM
瘦太臣比肥大臣印象薄,剩係記得佢講個仔睇藍國節目
魔王牛係邊

zombie 坦到完場
我以為 Zombie計 lv.2
先唔理景和嘅做事手法有幾蠢同有幾大程度係畀人唆擺,其實我會欣賞景和嘅願望轉變係反映出佢目標係愈嚟愈具體同對自己嘅自私坦白

世界和平 -> 參加過比賽嘅人無事就好了 -> 我家人無事就好了

世界和平呢啲咁有大志咁大義凜然嘅夢想個個都識講,但內容空泛到正常人都唔會知道點做,尤其係景和呢啲屋企都未顧掂工又未搵到嘅死𡃁仔,似係根本自己都無明確嘅目標就吹出嚟咁

有人將佢同大二比,景和點都好過大二啦佢地都係做啲傻嘢,但起碼景和黑化係真冚家剷喎,而唔係死個沉船對象咁簡單,而且景和嘅目的其實正如佢所講,方向根本無變過,只係範圍愈嚟愈窄,但同時更明確,而唔係畀人職場欺凌一下就劣到又跪又含
仲有得出真係cls依家好想後追番呢個系列可玩性好高
講咁多 第一部機嗰啲係咪可以拎返出嚟用
有revolve on 唔知皮套有無做出來
一定冇要出就係完全新規,冇可能會特登整
今年反而係呢個系列出得落力過裝動又跟得貼又齊

裝動就半退休咁兩三個月先一set,中期強化仲要掉去pb出
裝動死line嫁喇啲擔當都轉曬人,冇人再有heart做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞