[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 44 , 王樣戰隊 20

689 回覆
7 Like 2 Dislike
法國你 d taste 好有問題
佢唔信geats 今集貓貓最後表達得好清楚 九尾is watching you 信者得救
個鼻整容ga
之後係咪比大佬用二手王骸武裝回歸
更加證明geats偏心
已流出唔只麥林
會用上麥林下節拍

但都唔會夠打
geats:我諗住等你消沉下 20分鐘先出手 你唔夠5分鐘就去綁心姐點幫你
量子化都出埋 分分鐘黑將軍都收皮

我玩開裝動
轉玩SHF。。。
so?
今集結尾唔係話要同ace有共鳴先會發動奇蹟之力 你景和都唔撚信人點搞呀
和仔下集應該就洗白 今集和仔啲對白聽落就係唔想行落去 但又俾keroro逼住無得揀咁
信咗三十幾集信到免費打工然後家姐死埋
家姐死埋自己係屋企第一個出現係青蛙
想殺個仇人被geats 阻住

信?
今集貓都係許願啫,邊有話係信Ace、搵Ace許

就咁睇似Ace變身實現願望多啲
咁信咗30幾集 之後咪屌鳩人老母唔撚信人囉 人哋個創世之力老母又唔撚信 到ace有力量又唔撚信 只係識綁架青島心信埋啲外人講抵鳩死啦
大二我嗰時cut咗無睇,唔評論
照我理解啲人話佢衰過大二係指佢腦殘嗰方面
ace 個力量對佢來講咪就係連nago 參賽都做唔到
唔好玩啦 黑警大二弱智好多
你係咪玩嘢
貓一早信Ace,你唔中意佢都唔係咁架
青島心條衰婆仲有意識就好心幫人許願啦
其實景和一早正正經經攞咗將軍帶扣之後
繼續扮乖仔求青島心應該已經搞掂
佢個願望又唔係啲咩唔見得光既嘢,大方啲同人講咪得
仲咩要去"黑化"話比全世界人知你係衰人,又得罪埋ace
呢個系列定價都幾進取
我講緊今集實現願望既表現手法,
表現唔到關 信唔信Ace事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞