[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 44 , 王樣戰隊 20

689 回覆
7 Like 2 Dislike
我意思係佢黑化果一刻
麻雀仲要係佢打殘既
黑化同一日一餐有咩關係

你話ace拍mk3要整到體力不支嘩就話啫
其實寫鳩啲嘅話

下一集大面貓同佢老竇一齊開直播,直接爆響口揭政府包庇DGP啲黑材料都正
好似都係要憔悴效果
而家Geats仲有咩線要係呢幾集收

未來人兩煩膠+熊貓
景和線
智慧之樹
牛魔王,不過見下集麻雀又有得出場,唔知會唔會關牛牛魔王
桐人唔知仲會唔會出
佐助好似會有條新腰帶?
熊貓炮灰黎嫁姐買野豬一樣,半集就ko
就咁睇kekera同351唔會死,應該會係爆卡俾人趕番未來
麻雀應該可以入隊

應該就係每個人做錯事都係對幸福同情感冇真正既理解,修正完就會改過咁,好似福仔同Kyunn 都係咁
理解到真正情感就會成長
畢竟未來人生理上係有缺陷,佢哋係理解唔到人類嘅情感,應該唔會因為咁殺左佢地?
以為佢會搵返老千阿叔,退場果陣講到話唔會放過Geats佢地,點知搵返中二病熊貓

351我覺得如果最後佢留返係呢個世界無曬能力搞事返唔到去未來,個世界又無曬邪魔徒,咁對佢黎講已經係一個不幸

麻雀就算啦,如果入隊都會覺得佢遲早會搞事
如果麻雀入隊 佢個定位會唔會係神黎斗
爆鏡.mp3
star of star of star會唔會最後係有用
唔知Ace許過幾多個on9願望間接殺過幾多人
咁真係幾鳩
好似悟空最後用元氣彈 要靠外父幫佢集元氣彈咁 咁 star of star of star嘅名氣幫佢集願望之力
Gotchard要幫手護航嘅係今年新出嘅ガンバレジェンズ
https://youtu.be/NRw1WnCQMYY
Logo同佢對眼嘅箭嘴同Game入面啲指示箭嘴一模一樣
仲ガンバライド15週年紀念都癡撚線
RCF光係真正實現全拉打形態上下半身無痛互換就已經贏裝動同SHF成條街
不過缺點係上色就真係兒童玩具級同埋又搞PB商法
到今算都仲未確定最終boss係邊個

和仔廢到得數字贏牛
未來人二人組單打完全唔係主角final from嘅對手(會唔會合體呢
佐助收收埋
到今集都仲未確定最終boss係邊個

和仔廢到得數字贏牛
未來人二人組單打完全唔係主角final from嘅對手(會唔會合體呢
佐助收收埋
哇哇哇
外傳旁白稱拉克勒斯係
獨自背負命運與使命的孤高之王
被後世稱為守護國史上最惡之王繼續鋪洗白線咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞