[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 44 , 王樣戰隊 20

689 回覆
7 Like 2 Dislike
近十年

次次都要有個角色膠化或者降智

全部寫型佢唔得咩
比埋條愛情線牛做最後大羸家未
量子化咁燒CG錢係咪用一集就唔用
如果有個角色嘅能力係憑空生成武器

被對手笑過係「偽造品」

同老豆並無血緣關係

咁佢一定係Kamen Rider Naago
除咗景和,其實無一個真係為DGP死咗既人考慮過。

Ace:so call要全世界既人幸福,但dpg死咗既人就唔理,搞能掂營運先。

貓:咩都唔能關佢事,主線上多9魚

牛:及時止損,啲死人是sunk cost,無咗都無計,唔好再死多啲。

景和:雖然話就話復活番佢地,叫做得佢有為班犧牲品着想過,但真心想復活既只係父母
依家個劇情就係set左嗰班因為dgp而死左嘅人裡面唔係全部係無辜嘅好人
懶係不切實際咁救哂所有人最後就出左麻雀同古惑仔拉打呢d咁嘅人
其實個劇情好反智,
全世界都有好人有壞人架啦,
再者啲壞人死之前都存在,
講到好似啲壞人係景和搞出來咁

唔通「壞人」就由得佢地喺dgp犧牲咩,
再者再壞都好都應該交俾治安機構處理,
唔係話佢地因為是壞人所以dgp死咗就唔應該復活。
冇人話係d壞人係景和搞出黎
只不過佢自己許願之前完全冇考慮過有隱憂
許完之後自己仲要執唔到手尾
你有能力可以handle到所有野就叫聖人
冇能力handle到嘅就係左膠
好似之前佢阻住牛止損但自己係完全冇plan b可以點樣阻止班2階邪魔徒去傷害平民
執手尾唔是無既,景和依家既計劃就係要女神變完全體,許多次願雖然似俾人水多啲

Btw我覺得Ace就真係無做過任何野,
2階邪魔、死人復活,好似唔關佢事咁,
得呀牛出心出力
想問ooo男主角渡部秀係咪唔再出演rider?

Amazon filter
最後同351一齊?
同 Ace 打得多
學到嘢

屁股

懷疑高橋係唔係基督徒
Ace 應該真係神或者耶穌
2000 年命
"hea 住 hea 住" 唔會主動出手 , 除非你信佢, 夠虔誠, 主動自己解決問題同開口求, 先會出手幫你, 但都唔係直接解決

同埋信徒 -> 能力 呢個設定好似 美國眾神
原來景和比revolve on卡住左郁唔到
Happy Birthday

我睇仲諗緊點解佢打唔中唔走
點知係俾轉身無敵bug卡手
宇智波彌音
杉原真係總會諗到啲新既打法
真係好正
Soulsborne 翻滾嗰個係無敵i-frame
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞