[大谷翔平可能比人Trade] MLB 2023 討論區 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Scherzer,JV 要幫手食高額薪資,
交多啲 luxury tax?Moreno 表示不了
mets嗰邊都幫食咁大部份 其實代價都還好
都係交半季稅啫 兩老使用權又係短嘅 時間線match晒 要allin又唔allin全套
其實天使今年已經係5人而且幾個老嘢休多一日都冇壞啦就算keep 返5人 anderson廢足成年要replace都唔係問題
商業就算啦個小小錢,Arte唔會志在
明明就係佢自以為事個GM又唔Say No

唔Trade大谷,咪按兵不動,All in玩爛天使體質實屬ON9

仲要Overpay買三號仔

PS天使係唔太重視數據分析
一定唔會去到天使,兩個都有霸王條例

JV同Max係睇唔起六人先發
唔trade大谷實比人鬧死
依家有補強有交代先
全世界都一早講定trade大谷會比人笑成世
老細咁撚要面點會trade

我覺得佢all in係想show比大谷睇有心衝playoff,搏下季尾有得簽返佢啫
冇未來嘅球隊點沖PO
浪費埋trout同大谷
老細唔肯賣盤夠俾fans屌爆 佢咪又係唔賣
Trout,Rendo,大谷

三張大約卡死天使點補強,老細又唔想交稅,農場空過太空,農場養成出名廢
佢認為自己好有眼光架
紅襪個場整到咁都唔知係好事定壞事
有大谷mvp 級 3年已經夠了
前面仲有trout prime咗咁多年
可以變成tigers了 cabrera=trout
熊仔wild card 3
廢天比水手橫掃
ps 垃圾主審好球帶九唔搭八
Ibb jrod好明顯天冇做好功課
Jrod喺呢啲clutch位一定食k收場
Freeman
天使個數據分析部有做嘢就會咁
Josh Jung 傷左

睇嚟AL ROY係Gunner 拎
金雀70勝左
差d immaculate
慣了 成日都係咁
不過既然都咁樣 希望輸得越多越好
等大谷肯休息多d 還掂mvp都應該冇咩懸念
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞