[大谷翔平可能比人Trade] MLB 2023 討論區 (4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
藤浪已經可以2.0 IP 唔失分
難得hot hand 翻少少就中頭獎
唔係hbp就ibb 好悶
都係走吧 波都冇得打
MVP冇波打係正常on9先同你正面對決
除左神鱒係後面 唔係都應該BB套餐
交易整理|最後24小時各隊開始動作
大都會送出 Mark Canha
↕️
釀酒人送出 Justin Jarvis (RHP, 農場30名)

光芒送出 Kyle Manzardo (1B, 百大37)
↕️
守護者送出 Aaron Civale (RHP)

紅人送出 Joe Boyle (農場28名)
↕️
運動家送出 Sam Moll (LHP)

響尾蛇送出 Josh Rojas (IF)
Dominic Canzone(農場19名)
Ryan Bliss ( 農場29名)
↕️
水手送出 Paul Sewald (RHP)

快訊|小熊不賣啦
小熊送出 Kevin Made (SS, 農場14名)
DJ Herz (LHP 農場16 名)
↕️
國民送出 Jeimer Candelario (3B)
天使追唔追到wild card? 打線咁多傷兵
得1x%做買家

你可以諗下
有洋基陪佢
Rangers 補到個先發輪值好勁

1號:Max Scherzer
2號:Nathan Eovaldi
3號:John Gray
4號:Dane Dunning
5號: Martin Pezre/Jordan Montgomery/Andrew Heaney
Sewald
算唔算天使利多? 水手想搶外卡但係賣走Closer
佢地養投手勁有
所以資本去換棒
佢哋有嘅係未來
天使今季限定 就算唔搏都要搏
水手唔同 農場勁 核心慢慢齊腳 嚟緊有排玩
今日投手做到野, 天使靚win
rengifo打返起真係好大幫助
仲有lopez 估唔到白襪個trade主菜係佢
Lopez成個藤浪咁 100mile亂噴
驚佢打到人 但球速睇得好爽
兩個歸隊大師兄今場都做到嘢
3A上嚟嘅Silseth第二場QS
連Wallach都醒咗
又畀咗啲希望天使
OK blue Jays
JP
silseth有驚喜
neto返嚟守返SS 都好大幫助
打埋呢個series睇下點先
毋忘當年國民0.幾% 都拎到world series
千祈唔好對廢天有期望
你既生活會好過d
唔知點解見到Jankees輸成咁有啲心涼

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞