[夏天雨季西裝]西裝,皮鞋討論帖(7)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

4000 Quid,我係門口聖地巡禮,同入去望下成衣就算(入面唔可以影相)

我入huntsman , hp同gh佢地又俾我影工場wo...

大客benefit

我個樣似來混吉多,又無著suit,又唔識野~
就遵從人地告示哈哈哈

其實我係入去搵朋友R水吹 吹完水問下俾唔俾影,又ok,就係咁影

有朋友ok you win

在家靠父母,出外靠朋友,我哋邊度有麻甩哥咁多朋友吖

蛋爺你係咪玩野
話說小弟昨日睇左各位巴打介紹, 去左suit supply 買套老西, 發生左件小插曲。

尋晚去到睇啱一套, 佢話原來星期六轉季, 最遲一係尋日, 一係今日要仆槌, 咁我見黎到就買埋啦。 點知佢話無 size, 要訂。 我話好呀, 就俾左錢。 佢攞左我email, 出左封信話ship 左, 仲有個tracking number。

我開頭都無留心, 以為“要訂”即係係倉攞翻舖頭。 點知今日襟下封email 睇, 居然係係美國 fedex 送過黎 , 仲要無加我價 (起碼暫時未同我講

呢D服務我真係都唔知點形容好
話說小弟昨日睇左各位巴打介紹, 去左suit supply 買套老西, 發生左件小插曲。

尋晚去到睇啱一套, 佢話原來星期六轉季, 最遲一係尋日, 一係今日要仆槌, 咁我見黎到就買埋啦。 點知佢話無 size, 要訂。 我話好呀, 就俾左錢。 佢攞左我email, 出左封信話ship 左, 仲有個tracking number。

我開頭都無留心, 以為“要訂”即係係倉攞翻舖頭。 點知今日襟下封email 睇, 居然係係美國 fedex 送過黎 , 仲要無加我價 (起碼暫時未同我講

佢地既服務係真係不嬲都唔差

是咁的,呢個係suitsupply同唔少外國公司標準做法,上年底係英國時,女女手痕整件overcoat過我,無貨佢都係fedex係倉直出,唔岩就免費上門收寄返去退

是咁的,呢個係suitsupply同唔少外國公司標準做法,上年底係英國時,女女手痕整件overcoat過我,無貨佢都係fedex係倉直出,唔岩就免費上門收寄返去退

我幫襯幾千蚊貨仔咋 佢咁運過黎運費都成千啦陰功。 真係我自己都有少少唔好意思。

我幫襯幾千蚊貨仔咋 佢咁運過黎運費都成千啦陰功。 真係我自己都有少少唔好意思。

咁佢地有自己既物流,所以你又唔洗擔心佢既成本既。不過服務就一如歐美大公司既做法咁好囉。
Hi brother
想問香港地有邊幾間custom made的恤衫ok的?
Price Range ~500 and ~1000分別有邊幾間推介?
想做啲casual唔sip衫都ok的
買過finamore同carrel都長得濟 要拎去改

有無巴打幫手解答下小弟
Hi brother
Price Range ~500 and ~1000分別有邊幾間推介?

有無巴打幫手解答下小弟

其實好睇你要求的水平去到邊度。
500-1000有好多選擇
Hi brother

有無巴打幫手解答下小弟

其實好睇你要求的水平去到邊度。
500-1000有好多選擇

坦白講我自己就無呢到啲巴打咁有研究
Overall ok就ok ga 喇
因腳太瘦無肉而Fit兩次都唔得的鞋

下次會得既

下次會得既

你對腳咁難搞,你對腳腳掌又瘦左 (跟番上次數據)

下次會得既

對襪薄左咋麻?

下次會得既

對襪薄左咋麻?

幫你唔到

下次會得既

對襪薄左咋麻?

幫你唔到

有講襪薄左少少,咁執heel cup應該可以
要不明天著返上次對再試

Safari jacket
Made in Singapore

幾好睇

下次會得既

對襪薄左咋麻?

幫你唔到

要不明天著返上次對再試

我知,聽日試下囉,不過你對腳都係難搞架喇

幾好睇

呢個版又幾好喎

下次會得既

對襪薄左咋麻?

幫你唔到

要不明天著返上次對再試

只係奇怪點解厚襪度就窄左,正常襪度就闊左

至於隻腳瘦左就⋯ 理解唔到

下次會得既

對襪薄左咋麻?

幫你唔到

要不明天著返上次對再試

只係奇怪點解厚襪度就窄左,正常襪度就闊左

至於隻腳瘦左就⋯ 理解唔到

話唔定真係轉左shape🤔

幾好睇

呢個版又幾好喎

蔗渣價錢買燒鵝味道

幾好睇

呢個版又幾好喎

蔗渣價錢買燒鵝味道

2k 幾工包料?

幾好睇

呢個版又幾好喎

蔗渣價錢買燒鵝味道

2k 幾工包料?

2k 包料
有Spence Bryson linen
不過我冇用Bryson因為佢唔係好夠色
最後用左佢嘅house brand,都係100% linen

幾好睇

呢個版又幾好喎

蔗渣價錢買燒鵝味道

2k 幾工包料?

2k 包料
有Spence Bryson linen
不過我冇用Bryson因為佢唔係好夠色
最後用左佢嘅house brand,都係100% linen

有無多d相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞