連登自貼電腦枱或房#20

445 回覆
8 Like 35 Dislike
Portable Mon
淘X好平 我都用緊一個睇公司既相
或者打機用黎睇攻略都幾方便
淘寶MON
想知再講
係咪用宜家果d 纖維板會夾唔實?
暫時未想換枱住
唔係夾唔實, 係成塊板會彎
我3.5CM厚既夾層膠板 夾緊個38寸MON, 都怕佢頂唔順
我諗住夾個19 寸 ja
隻portable 幾多寸?
想問下ikea 120架放唔放到140板?
定都係揀番140架好d
16寸 勉強夠睇
amazon jp
ergotron 買高桿版平香港40%
冇乜見到有人用大電視做mon
試過用c2 但睇得耐隻眼真係唔舒服 前排配眼鏡 散光又深左 唔知關唔關事
如果ALEX櫃桶做腳
西德板 係咪就咁放上去就得? 中間洗唔洗加野? 見有人又用雙面膠 又有人話要放D膠
搵fd借個電批,度好位後螺絲位要揼個坑先易上
睇你塊板同張櫃幾重,可以用一排先睇下使唔使雙面膠
如果ALEX櫃桶做腳
西德板 係咪就咁放上去就得? 中間洗唔洗加野? 見有人又用雙面膠 又有人話要放D膠
睇你塊板同張枱同上面啲嘢幾重,可以用一排先睇下使唔使雙面膠
師兄,你個Protable MON有冇閃屏? 我一打機,佢就會閃屏,大MON冇事,只係Protable MON 閃,另外想問下,你個MON 架都係淘? 我仲未搵到合適既Protable MON 架
我試過, 如果供電唔足會閃頻 & 行唔到130Hz (得60, 情況再差d就得30先冇事)
依家係另外手插一個PD牛就可以正常咁用 2K 130Hz,
個架係同個mon一齊買, 套裝
黎緊諗住diy一個mon arm, 掛上左手邊既洞洞板
我已經係獨立供電比佢,試過較到得30,都係閃,唔打機就會閃少D,一打機就狂閃
你有MON LINK 或關鍵字眼嗎? 我諗緊係咪我個Protable MON太舊,所以咁。
你條線係唔係C to C? 有冇試過大D W數隊落去?
我試過USB 3.1 to C都係會出事
至於關鍵字我都係搵便攜式顯示器
佢呢D貨係 2手MON拆出黎, 真係唔好預佢用得耐
謝你巴打。
我用TYPEC 插牆身拖板USB位,係咪唔太好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞