連登自貼電腦枱或房#20

445 回覆
8 Like 35 Dislike
面料膠板一直都有,但做埋件夾板都唔知宜家有無
德利板+ikea枱腳嘅話
駛唔駛開定窿先
定係直接用衝擊鑽上螺絲就得
螺絲批都得啦
grovemade啲野好似幾靚仔
我而家既配置係
macbook 文書用
會接2個mon
平時打機用ps5

諗住咁樣setup 唔知大家點睇
用個adopter 將兩個mon連去macbook
然後供電就macbook 再插去eximno個類既adopter ?
我ikea果個檯面板底框粒螺絲普通圓頭唔尖 我就買左把電批配鑽木既鑽頭開左窿先 唔係既話扭到手都斷 不過注意唔好鑽穿塊板

終於齊料搞掂舒服晒
巴打有米
想問各位巴打,桌深60cm係唔係買24吋既mon會好啲?
唔用ARM同Keyboard托架
巴打啲線走得幾靚. 想問下啲料係邊買? 淘寶?
白色個支係香港五金電器鋪買既電線槽, 可以收2條左右電線, 最常見, 有時雜貨鋪都有。

灰色個條係配線槽, 淘寶有好多唔同size, 我用35mm x 35mm,
其實可以買大啲, 整個時無咁攰
呢支嘢最推薦用, 我參考睇youtube好多人都有用。
因為佢本身有出線位置間隔好曬, 好整齊又平, 用雙面膠紙就已經夠實。
我試過65cm枱用27吋都唔會覺得太近太大
好睇個人 但應該27都ok
點開機 下下擒高?
企起身伸手就得啦 開完先坐
多謝兩位巴打回覆應該一心會買27吋
可以加張HOMEKIT開機卡
執得好靚
拖板倒吊就要小心插頭容易鬆
以前試過路router既火牛用用下自己熄左機
Make sure夠緊就得
有冇巴打自己裝過freemax啲電動升降枱。想問易唔易裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞