連登自貼電腦枱或房#20

445 回覆
8 Like 35 Dislike
自己上官網睇幾錢,呢加summer好似有discount,相對自己砌係好貴

個人建議要買唔好要Flip top + Cable Management Tray,入面淨係放到4/5位拖板,加埋啲電線會唔夠位用,我會情願自己外面買其他Tray自己鑽

我唔識睇塊木靚唔靚,不過我mount左個ATX機箱上去暫時都穩陣,同時用左一支mon臂掛27吋mon。

隻腳個design好solid,唔怕用耐左枱面會彎。圓腳幾靚,不過建議買方腳,但搵唔到accessories mount到上去。

如果前面、左面、右面想用夾mount嘢,唔好選Chamfered Edge,有啲夾夾落條斜邊會唔實。
試左summer code張枱冇得減 係好貴就算想買online shop都唔見有你講有咁多option揀 都係得tray同size揀

可能最後都係㨂返ikea idasen
咁慘我果時買用到coupon code有20% off。

。有啲option要轉其他顏色先有,唔知點解個online shop要咁set
另一個選擇, Ikea有出parts可以夾枱用
塊枱面板開得太大咗幾個螺絲窿
依家塞Ikea隻平腳螺絲好鬆
拎過隻螺絲去五金鋪問
大一個size已經大好多
有冇咩補救方法
木栓/ 膠塞 削少少塞入去 再上螺絲便可
謝謝返去試下
正式做法係白膠漿+木栓補返個位 再重新鑽返
睇你DIY能力
用木料填充劑再鑽窿又work唔work
D填充劑塞唔塞得爆個窿先
木栓要係搵粒岩岩好SIZE, 連埋白膠槳拎錘仔揼入去, 一定係要好緊
升降枱有冇推?
枱大約120cm x 60cm
枱面要放mon+soundbar+keyboard
有咩design 可以善用空間等多d 位用mouse ?
mon arm
想請問下
有無一間公司係有賣西德板,可以幫手安裝落ikea腳
順便可以搬走舊枱
1.自己黎
2. 俾錢
3. IKEA成套買 (有咁既服務)

出面做生意, 冇幫手2個字
俾錢就硬 想搵間可以幫手做哂姐
想在公司枱加keyboard tray (放到standard keyboard + mouse), 要免鑽孔可簡單安裝, 見有啲淘寶貨拉出嚟會搖搖下

有冇推介? thanks!
有無牌子介紹?
想問巴打有冇升降檯腳介紹可以係邊到買想買塊西德板再配升降腳
光污染
north 先叫正, 真正融入家居
如果雙MON想搵隻唔夾枱嘅臂有冇咩介紹
洞洞板突然咁缺貨
想問有冇人用緊120cm長既枱放2個27吋mon?
係囉...我諗緊買唔買12蚊店個隻算 黎緊去日本可能順便多配件買埋又得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞