連登自貼電腦枱或房#20

445 回覆
8 Like 35 Dislike
仲未執完張枱用住先
120cm枱淨係左右放兩隻27吋mon,張枱已經無咩位剩。如果真係要放,可能搵啲上下嘅mon arm
而家諗緊一橫一直好家係上下mon好
都係傳統2隻mon 橫放好用

p.s. 用過一橫一直 同 上下mon

麻煩各位ching想問下出面鋪頭有無類似呢隻電腦枱賣 書架想有位可以擺模型 要夠深同埋夠高 其實見carousell都有得賣但唔知會唔會質素好差
位置所限試下一橫一直先
上個po有巴打話唔好淨係用4隻腳,要用啲中間有橫樑既,但我搵黎搵去都搵唔到有啱size既

想問下如果我照用4隻Ikea腳,然後腳同腳之間/中間橫樑用呢啲用螺絲扭實喺枱底,個效果其實係咪差唔多
carousell多數都係淘佬貨你呢張圖都係,有啲仲可以訂造,係怕啲木板唔得啫

我見前幾個post有巴打建議呢一隻架
所以我最後都係決定買板加ikea腳用trotten果隻應該都名穩陣
就係唔啱size
trotten腳穩陣如果訂德利板可以直接同代理訂會再平啲
再訂埋上面個架安裝都唔難
[img][/img]
千祈唔好買,之前我買左張黎暫用,隻腳禁得凹同埋唔穩陣會搖
我都驚呀 買唔落手

有無ching知邊度有呢啲款既桌上層架賣 唔太想買淘寶貨 但又唔多見邊度有得賣 要訂製?
唔好買,我真係用兩個月頂住先先買黎用
唔好諗網上買,全部垃圾淘寶貨,去返傢私鋪買
香港買咪又係支廠整
你怕木有事就香港訂過塊 (但又係上面木廠整)
有冇人係the club到買ergotron mon架?佢係唔係會打電話黎約幾時送貨?
IKEA 咪有張差唔多樣
張枱想自己整再加個架放野 除左橙色網真係搵唔到邊度有得買
想問下多唔多巴打自己間房係有部電視係度?
拎lg c2當mon 用計唔計
你係咪都會用埋佢睇電視?
不過想知幾多人有mon又有電視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞