連登自貼電腦枱或房#20

450 回覆
8 Like 35 Dislike
pg38uq
90%文書, 10%打機
用緊xg43uq
紫色lucky
你間房會唔會有煙味
唔會 因為我出露台/天台先食
,有錢
但而家好似愈黎愈唔興食煙係咪
租ga ja
清 你個升降枱腳係邊款 想參考下
我都砌緊張枱, 已經準備好材料,
同你一樣用升降腳, 底吊ATX主機, 夾雙mon架,
我用30mm厚木夾板枱面板, 可以話承重已經無問題,
因為件板已經好重, 夠你打1寸長螺絲. 同埋升降腳中間係有骨承住.
倒吊主機架有隻唔洗開洞嘅(淘寶 雷特x) 可以裝係横骨同桌板中間

承重我應該買38 個電機夠力推 同埋有横骨升到最高佢都係左右會推得郁少少 我建議定好横骨長度買多兩隻三角碼打上去會穩啲

反而係長度我諗緊140 定145 係呢兩個數到掙扎緊 房長3.67m -床1.22m - 電腦+電視櫃1m 得返1.45m 1.45m又怕升降時會撞到其他嘢 1.4m又怕唔夠放隻32"+27"直mon+兩個5吋音箱
本身諗住買升降 諗諗吓都係無用又唔係長期屋企工作個啲人,又唔會再發育
其實係如果你冇企起身做嘢嘅需要同習慣根本永遠都唔會搞佢
我反而係有個軚盤架想唔用嘅時候推入枱底,先買升降枱
真係不過我矮仔 上網睇正確坐姿 張枱離地最理想係65cm
想問下zenox係咪智商稅升降張文書枱
我升高黎玩switch 既運動game
幾好用

終於砌好9成個窮撚組合,由24”mon轉34” 21:9真係好爽
巴打可以諗下執下D線,
走線走得靚, 心情都靚好多
想打橫擺兩個27吋MON,120*60 係咪絕對唔夠做?
想搵140*70,但ikea 又得140*80 / 120*70 / 120*60,有咩推薦?
idasen 咪140x70
西德板係咪有番了? 之前見好似話冇左, 岩岩睇佢地FB又好似有番

舊相。依家多左枝吊mic。
右邊28”搬了去上面,原本個24”壞咗。
右邊換了個27"打直。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞