咁多部高達機體入面,有邊幾部比劇情浪費咗嘅好機體

929 回覆
373 Like 24 Dislike
我到依家都未太接受到華沙哥隻手
反而另一部覺得幾好睇
有消息話飛烏真會出黎救基拉,希望有新機比會用
福田好似話真會揸部令人意想唔到嘅機,即唔會係新命運
但命運同傳奇起碼打地球軍個時威過,係打基拉阿斯蘭先柒啫,救世係真頭無威過
預告見到毁滅,唔通…….
加美尤同寶少白色基地班人同一 陣線,如果真唔係同基拉作對都唔會咁慘
諗起個期ps2隻Gundam be z gundam,入面有個故事mode係加美尤加入泰坦斯揸黑色 mk2打阿寶,而阿寶就用返元祖出黎,唔知係唔係惡搞返seed d
我都覺,揸返初戀死個陣部機
因為寶少無出嚟搶戲
出場幫咗陣手講完金句就退場
沙漠佬實力係咪去到雷 真飛鳥咁上下
免巴都俾人抄

我撐你
同雙龍個設計差唔多哥個部似吸血鬼,細佬個部覺得似隻龜
揸返卒機
半殘都屈到熊叔同瑪莉
但係呢場風光完就做咗電池
之後補返阿寶係地球無雙咁就可以解釋到阿寶唔上宇宙
W 就係設定攞嚟自爆
原因係無高達揸唔想上宇宙又見到娜娜
大可以kamille上zeta之後將mk2俾寶少
其實仲好過dijeh設計唔係咁鍾意

dijeh單眼非卒仔機應該係要襯夏亞百式雙眼非卒仔機
大可以kamille上zeta之後將mk2俾寶少
咁katz就唔會死emma已經有力克
其實仲好過dijeh設計唔係咁鍾意

dijeh單眼非卒仔機應該係要襯夏亞百式雙眼非卒仔機
專登架,富野話如果寶少揸高達就會令人覺得佢仲係主角,唔可以搶戲,所以一定要佢揸自護系外表嘅機
自從有左Zplus同Z三號機迪捷就一直比人遺忘
直到出ka R魂同RE 1/100啲人先記得阿寶揸過呢部機
細個嗰陣唔識欣賞單眼機,大個覺得超正
之後moon gundam出嘅寶少新迪傑同另外嘅馬沙專用迪傑都靚到癲
撚有咩…..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞