咁多部高達機體入面,有邊幾部比劇情浪費咗嘅好機體

929 回覆
373 Like 24 Dislike
見到水星玩返G bit真係好感動
呢樣先好笑,議長明明口講推崇命運計劃,要人地做返自己擅長既事,但係佢自己做起黎就掉返轉
pmx系列d機
可惜比女人揸晒撚晒戰力
the 0 都型不過比白卡屈死
好想玩
有冇玩過sd高達,佢把風車屈過唔少主角機
same
九龍有果重肥佬老宗師嘅感覺
seed自己都唔係咁講
單講駕駛其實外傳仲有個基拉阿哥仲屈
雖然佢 外部重厚

內部可是仿人構造的

之後自己將部機改造成高達

https://www.youtube.com/watch?v=EUCsG0oqlrI
會唔會其實一直唔知
橙色老虎仲撚慘
容易審美疲勞,最MK嘅野擺曬上去,成個SD系列都係咁
艾比安邊度浪費,半部主角機,由杜魯鄭送機,希羅暴走,打wing zero zero system iverload 雙雙 hang 機,換機,撒古斯上斬宇宙基地,同wz 再決戰,斬爐心自爆
戲份仲多過wing gundam

相反wing gundam 就真係最慘啦
Wing 係比人用leo鎖住落海,希羅棄機,比死神吉一刀自爆失敗,希羅 用魚雷銷毀失敗,再自爆解體,砌番,北極死鬥,希羅 再棄機落海自己上宇宙,再比人搵番,打到盧森堡打打下又棄機換艾比安,就咁留低係盧森堡比oz 汁嚟維修,最後比個女軍官坐火箭上宇宙用嚟擋一炮
話曬都G高達系列拳速快過個風車係基本
祖魯皇帝即是正義
證明機設走得好前
X=異靈
DX=Freedom
仲淨返上半身
莉迪安 四眼娘又係好正
G復國隻G-Arcane 女主角太廢浪費部機 個變型都冇用過
我覺得係海市蜃樓系統太屈機所以喺正篇要提早退場 反而msv嗰陣啲因為機體戰力通脹先畀佢喺迷金度出返

閃電嘅話我最鍾意佢個盾嘅設計
入去渣果個人既勇氣
條女俾狗咬死 然後自暴自棄打到冇電俾民用迷惘射死
望哂啲回覆 就發覺Seed真係90後 其中一樣好深刻回憶 好想番去中小學時期
岡媽:三流駕駛
wing zero 公廁用完即棄機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞