姜濤係我見過最廢既當紅人物

538 回覆
4513 Like 247 Dislike
This is Cctoy
用顏色分實力
80年代紅白的確係日本藝能界頭等大事, 當你有少少負面緋聞都足夠一個歌手冇得上

好似八九年近藤真彥偷食松田聖子搞到中森明菜自殺不遂, 結果年底三個都冇得上紅白
屌你老母
雖然兩個都廢
但Anal點都叫做識跳舞既
信教係講個信字,佢係姜b教,至於係唔係邪教就睇你點睇,無傷天害利我覺得無傷大雅,但對我黎講佢係教會咁。歌手?講唱歌我聽AI尹光都好過佢,演技呢啲可以retake 嘅嘢佢都差到一個點,走韓仔型靚路線佢明顯柒好多,唔講以為香港無靚仔,而家係講到無野講就話佢靚仔順眼得人鐘意,點知無一年半載有錢左,食到變撚左隻肥豬咁。李嘉誠間公司marketing 真心拎我配服,只要佢有心做,即使主角無撚用,佢都搞得有聲有色,當中嘅公司管理同精準操作先值得我敬配,姜b教會就留返比啲C奶返prt time la。
唔係講緊紅得嚟廢咩
譚伯影視冇成就
唱功又不及四大天王
創作力量係零
我上面幾時有提過政治
你真係痴撚線
我只係好客觀地講出點解我覺得撚伯垃圾
你本人先係講乜都會聯想到政治
被姜糖
賣 gay
條友扮直扮到令人發指嘅地步喎
十個 gay 佬有廿個都憎佢
時代唔同
宜家好多女人鐘意睇嫩口囝囝軟弱同埋可愛嘅一面
Go fuck Sam smith la u Karen
撚伯邊個平衡時空紅過張國榮
一直都係比哥哥禁撚住黎打
後來死R爛R 終於比佢係哥哥手上R到一個獎
之後即刻話唔玩

輸打贏要既廢佬
出下story發下晦氣就有成班姜嬸幫佢做野
姜嬸睇到就會幫佢出征屌9報佢拍拖新聞嘅page

慳水慳力
全地球班肥的歌星都是付出極大的努力
就算肥都是唱得

Lizzo, Megan,adele 如果唱到姜濤咁會紅?

渡邊直美都多job, 人地不會推說自己忙不練歌不練舞
姜濤明明有時間旅行打爛仔波同人在維園打交就是𣎴練歌

肥不是問題,但拍戲時肥時瘦扮運動員都不keep 先是問題,仲要話持住紅話無人管到佢

姜濤如果好似mariah carey 咁有5個8度音,後生時不使練不使開聲一唱歌就驚天動地咁無問題,但事實不是

姜濤唱歌跳舞演戲無一樣出色,當日靠香港人支持後生支持本土上佔就更應珍惜

不是一句 I am proud, we are who we are , 就可以不使努力

一句有人鍾意就得,妳是抺殺緊很多好努力的plus size 藝人的努力,根本逆向歧視
你個名臭左架啦
咁叫客觀
唔係基 不熟行情
條友啲性格根本唔啱喺娛樂圈
不過可能呢啲性格娛樂圈無所以啲c9先咁鍾意
真係好垃圾
你邊位呀
你見過就代表好震撼?
Anal教育程度都叫大學雖然冇畢業
姜逼連dse都冇
宜家好多女人香港阿嬸鐘意睇嫩口囝囝軟弱同埋可愛嘅一面

你問下後生女鍾意車銀優定薑逼多啲?
真。有人捧 街上隨便搵個靚仔既都得
顏值都只係普通人樣

仲要,鴛鴦面, 大細眼

但點解好似冇乜人留意
顏值高?????????
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞