姜濤係我見過最廢既當紅人物

538 回覆
4513 Like 247 Dislike
真心差,係個姜糖導演先係咁讚佢咩有天份
啲戲做來做去都係咁
佢叫靚仔你啲審美同佢啲師奶fans一撚樣
最後果段中哂
連登仔反蝗咋仲要被屈五毛藍絲真係得啖笑
佢去台灣都拍左唔少戲啦
係掂就唔會果邊都冇人理
做戲都好講天份,條友明顯冇
「唔該你唔好再講一堆有的沒的🙏」
呢句嘢你同返自己講啦
之前姜濤暈低都係想make noise 等傳媒關注下佢咁
如果真係身體問題就一早休息一段時間啦
做下樣等社會關注下佢最後成功咗
無人覺得把聲好難聽?
舊時嘅樂壇幾撚多勁人
仲要拎金馬影帝都俾你話唔值得紅
名過於實
連登仔講出黎真係有說服力
人地上左岸
仲同你搏殺咩
俾你中左1000萬六合彩
你都唔做黎生啦
Cctoy驚比人笑柒左冇得唔繼續捧
仲有自大 目中無人
四大天王當年紅咗賺到都唔會咁
雖然佢樣又唔得唱又唔得
但如果兩個鬥屎開個唱
AL都話可以齋跳
姜濤可以做咩?齋talk?
佢地後期都唔係為錢啦
單純enjoy 出鏡出show
所以會繼續留底玩
其實身邊唔少脫粉嘅女人同我講
話因為當初見好多人都鍾意先跟風鍾意
睇返佢初出道個樣係幾靚仔嘅
但而家真係搞唔掂 肥怨婦咁
7頭
嗰套戲阿Jer 就真係做得好,起碼入到戲先,我最討厭姜濤係佢紅咗之後就扮晒藝術家,明明當初就係靠樣做偶像紅左,你自己好地地做下偶像,唱下K歌咪算囉,呢頭又話自己出啲歌好勁,嗰頭又話自己對做戲有熱誠,佢根本就怕人哋話佢靠fans 冇實力,事實係根本就全靠fans,903投佢出嚟,佢而家扮晒嘢就越嚟越反感。
得fans得天下 你吹?
撇除技能唔講 佢本身喺香港男人當中係低學歷 冇決心去捱嘅廢青

跳唱外型包括埋把聲冇一範係出眾

但佢成功拋離一眾同年齡24歲嘅名校畢業生
置業1000萬以上私樓 暗底儲蓄唔敢講天文數字 但起碼已經足夠成世過富豪生活

佢直頭係當今現代時勢做英雄嘅例子
受到廣大香港女性愛戴讚揚 成為勤奮努力嘅icon

另一邊廂 港男普遍收入低微 出身公屋 雖然努力工作放工增值 但就俾港女視為上進心不足
佢改撚咗你啦,點撚樣「未改返」呀
Anal唔做歌手都可以做夜場脫衣dancer
我係畀班Viu狗屈
我唔同意佢靚仔呢點
但其他我都同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞