姜濤係我見過最廢既當紅人物

538 回覆
4513 Like 247 Dislike
1.無自律,話肥就肥 完全唔顧形象 成隻豬咁仲好意思行出黎

2.抗壓力低,傳下緋聞 就喺ig 電台講埋d發晦氣既說話(又唔係屋企人俾人搞 俾人屌老母) 做得藝人就預左好多言論 唔好同我點解預左 呢個係事實 無得點解。

3.唱歌廢

4.跳舞廢

5.應付fans hea撚到呢

唯一優點 顏值都算高

我都唔知紅乜撚野 靚仔既周街大把喇。

不服來電
亞視一姐先係
呢個仲廢 不過依家又唔係話好紅
當初大家都係當笑話姐
生咗11胎未收身啫 嚟緊仲要佗12胎
1 點解做明星唔可以肥,肥得嚟有人鍾意咪得
受眾受,佢又自在,成件事根本雙贏
尤其而家好多人都認同body positivity>body anxiety

迫人跟你規訓 人哋唔跟就有罪
So manipulative

2 唔係人哋抗壓力低
而係人哋有返正常嘅情緒表現
Ig呻兩句已經又劏又斬?
呢啲遠遠未到情緒失控地步呀嘛?
適當嘅情緒出口係有益身心
以前要明星維持完美形象嘅expectation根本係非人道
結果咪做成啲明星抑鬱症到要自殺
做明星有coping mechanism係良好示範
大眾可以從中學到原來男性有情緒好正常
Emotionally unavailable唔係咩值得彷效嘅美德

唔該你唔好再講一堆有的沒的🙏
宣揚啲toxic嘅思想
Viu tv黃到仆街
我地支持姜b係要令tvb收皮 你咁都唔明
解釋埋3 4 5 唔該
Anal Lo先係 之後係姜逼
發現姜粉
同意

連樣都冇
姜生仲係細路仔咁,發吓小皮氣,吾夠大體,演藝路吾走得遠。以前4大天王個氣場完全現今藝人搵吾到類近。
同以前d紅人比 根本仲差好遠 比都無資格比
仲話咩亞洲第一,信佢真係比佢害撚死
1都有異議
首先明唔明星唔同你拗,每人心中
有自己粒星,不過你話身體自主我就唔
認同,人地like佢係佢個樣,接咁多job
拍咁多廣告,商家都因為睇中佢個樣
幫到佢件產品,你諗下你係佢經理人
,幫佢接到個廣告準備拍,點知佢暴飲
暴食變到lowcostcosplayer咁,訂又收
咗,姜B又同你講咩body乜乜乜,我行我素,你有咩反應?唔通你講你啱我寧願
毀約賠錢你鍾意肥就肥鍾意瘦就瘦
如果係咁不如揾lowcostcosplayer
超級巨嬰 要紅 要搵錢 又要唔想比人討論生活 錢就我袋 你想討論我就搵沙皮花出黎屌鳩你 要你收聲
真。
要發晦氣 身邊既人可以傾訴 小小野就喺到嘈

又無屌你屋企人
吾係話死老野 懷舊 點點點,以前佢地當紅係好man 好型 有實力 肯博肯挨,一睇就係明星相黎。
而家變曬鄰家小孩 柴娃娃 男生女相。
駁唔到。講近d既 陳柏宇當年有無肥濤咁紅?
人地唱歌好聽 顏值一樣高
已報鏡安
見疑即報
可摸耳俾次機會
廢?
香港除咗689、林鄭月娥、董建華
仲有邊個人可以令全香港幾十萬人聚集銅鑼灣?
睇完1 勁似欣宜講果啲
希望黃絲可以做返個人

當日薑B係大家最唔開心既時候,走出黎為大家帶黎正能量,然後一直陪伴大家捱過一個又一個既難關,而家你班黃絲竟然用完即棄,仲想整死薑B,係咪人來? 公道講,你地咁樣做連畜生都不如阿! 希望你地快d清醒過來!

https://youtu.be/f5NzXpC8tdU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞