姜濤係我見過最廢既當紅人物

538 回覆
4513 Like 247 Dislike
當年張國榮表演 次次係咁畀痰伯啲fans屌 講曬粗口問侯老母咁 有次拋落頂帽落去送畀觀眾都畀人掟返上台 但佢一次脾氣都冇發過 係好多年後先講返件事出嚟先知
當佢做到香港天王級數都可以紅不過羅湖,呢樣已經話到俾你知佢有幾廢啦
如果出面有市場,都可以當連登仔盲反,有眼不識泰山
相反出面完全冇市場,正正證明條友垃圾到極點

不過算啦,冇啲咁廢既星點配依家乜撚都唔掂既香港
唔係positive與否既問題 係佢肥但又要行男神路線
如果你有才華 行實力路線 根本冇人care你肥唔肥
但佢係要扮韓星扮男神 跟手又話positive咁算點
駁唔到
天皇巨星有共同點,就係氣度,用心做大事,小事莫理
靠班完全冇見識既阿嬸捧出黎既明星係咁上下
有少少品味都唔會追佢地
P 牌狗特登申請account 開post
我覺得有佢地都幾好,知道條友係殭屍或者鏡粉,即刻知條友咩料,呢把尺都算幾好用
智商測量器
亞州第一柒就有佢份, 雞仔聲唱歌唔掂, 跳舞又屎
師奶就係鐘意細路。
仲有謙虛,真誠,努力,乖仔
計唔計埋當紅程度嘅比例先?計埋嘅話我覺得blackpink先係尤其係嗰個jisoo
其實佢最令人討厭係造作
乜鳩第幾胎第幾胎 講到首歌佢有份作咁
屌你曲詞編冇一樣關佢事,佢唱架咋
「迫人跟你規訓 人哋唔跟就有罪」
你勁撚自打嘴巴
顏你老母臭閪值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞