姜濤係我見過最廢既當紅人物

538 回覆
4513 Like 247 Dislike
陳百祥呢
譚詠麟呢
連登會員「派膠子」 (#17606):姜濤中學欺凌過我。
https://lih.kg/3279364

告左佢未
咁你又屌男人宣揚啲toxic恐男思想臭雞
唯一優點 顏值都算高
你都癲得幾勻循
阿叻不嬲係小丑唔叫當紅人物掛
校長就真係有實力連紅白都上到
比著其他藝人係social media呻
啲人屌咗佢老母九世啦
姜濤唱歌把聲幾好聽 樣又唔差
我覺得仲有可取之處
反而撚伯同肥媽我真係唔明當初紅撚左係邊
Anson Lo 有禮貌好多,行出嚟談吐都大大方方啦
但姜真係夠膽成個厭世樣示眾 好冇職業操守
上次行銅鑼灣所謂班粉絲就係塞住喺sogo嗰個位, 九成係普通行街市民結果就塞撚曬喺度行都行唔到咁就變撚曬全部薑糖
陳百祥做開電視節目
做戲同做主持都唔差

薑逼做戲連讀句對白都搞唔掂
阿叻點會廢得過佢
譚廢老其實係7-80年代係幾紅
確實年代唔記得
唔想搵佢
有錯請指出
肥到豬咁仲顏乜撚野值
生得靚仔大晒 連登毒撚比唔上
肥媽幾撚時紅過咪撚玩 ~ 以前喺canton做收銀之嘛, 除咗“嘥氣”仲有“友誼之光”外仲有啲乜撚嘢紅
識揀地方搞應援
叫佢地去大澳搞,睇下又有幾多人阻住哂
心理質素勁差 點做一哥 訓啦柒頭
Anal 係噁心 做作 難聽

但都仲可以賣下努力、基 未至於最廢
冇咁貼合本帖主題 雖則佢比姜迫仲撚惹人討厭
譚詠麟仆街喺70年代溫拿時期已經紅呢, 成個溫拿粉就分兩派一係鍾鎮濤一係佢 跟住成個80年代都係高峰期, 去到94年搞埋大球場演唱會佢退休應該可以上神臺, 之後再出嚟襯就好撚柒了
人地前排係紅館開演唱會
唔好理佢有無人睇先 總之佢就可以係紅館開

撚伯呢d廢人
唱又唔好聽 樣又無 作又唔得 跳又唔好睇 又無才華
咁都紅到真係有d搞笑

對比佢當初同佢同期果d明星
張國榮 許冠傑 羅文 陳百強呢d
撚伯真係屎都不撚如

Btw肥媽仲有佢首首本名曲你無數到
佢用校長同姜b比都幾on9
當年紅白都上到會有幾廢
唔係諗住用first take同80‘s既紅白比掛
佢班姜嬸癲到圍住姜住個座大廈入口唱生日歌
阻撚住住客出入返唔到屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞