姜濤係我見過最廢既當紅人物

538 回覆
4513 Like 247 Dislike
中意mirror柒定中意撚伯柒?
未乜柒?
青乜柒?
屌你老母,你學好d中文先上嚟屌人啦
咁應該用咪定未字先
巴打你都係用未喎

講真 其實我都係想屌樓主用蝗語
錯字係抵屌 但係咪應該分先後次序嚟屌
我中文唔好咁你唔幫手改返我錯字?
我屌樓主蝗語嘅時候係會俾返香港用嘅字眼
得個屌字有閪用咩 俾建議方案我改先得架

中文唔好就唔可以屌人?你都戇撚鳩
依家樓主用蝗語無人屌呀
但就因為我打嘅唔係正確嘅字而唔屌得?
條友講嘢把聲長期走音邊緣咁
用一句紅不過羅湖覆已經夠
做香港藝人最柒莫過於大陸人都笑柒你唔掂兼冇市場
樓主講得好啱,
肥絕對唔係問題,
唔練野同心態先係最大獲。

Error個肥仔就算行綜藝路線唱歌跳舞都好過佢。

Alton雖然廢但心態一直都好好,
睇返造星2,
就算入左隊之後表演唔算好出色,
都feel到佢果份開朗既心態。
(星2有個item叫拉票傳說,
上一手Boris成句野尻up過左,
全部人變哂臉準備屌尻佢,
下一句Alton可以完全無事咁接返住。)
咪有人屌樓主支那仔囉,亦好多人正皮你wo
但你兩個根本一鳩樣啦,一個蝗語,一個打字老可以鄉音咁撚樣之後都係唔可以比人屌
肥媽就算把啦
但你竟然話姜有可取之處而唔明倫伯紅咩
你呢啲00後就死埋一邊啦
後生時嘅倫伯樣貌同唱功都一定屌打而家姜濤啦
至少倫伯當年身形一定keep到,同埋唱功咬字一定清晰
只係而家啲人用顏色聽歌,姜先可以上到位
撚伯有樣貌
撚伯有唱功
唔中意撚伯就係用顏色聽歌
根本係大眾因為疫情苦悶而捧出嚟嘅怪物
倫伯無樣無唱功
但一定唔撚係姜會有囉
你話姜有可取之處之後踩倫伯,真係無說服力
可能戴佛牌 養鬼仔 落降頭
唔係嘅話邊有可能會有人覺得佢靚仔
最少你同人唱姜濤d歌 起碼會有人識/跟住唱
蒙著咀說愛你 鏡中鏡 亞特蘭堤斯呢d

屌你老母唱撚伯d未撚比人笑過咩

得罪講句
除左果首乜撚野「撥著大霧默默地在食我煮既麵」之外我真係一首都唔撚識
所以咪笑柒你00後囉
你唔識倫伯啲歌都算
淨係識蒙著閪嘴愛你,閪中閪,阿特蘭低B
做弱智鏡撚都要講出嚟
就唔好怪人笑柒你弱智
串你都唔知
一個錯都唔認既人有咩資格屌人
佢其實不嬲曲
twins 呢?
你講果啲薑逼歌過四十年後既年青人都識先算啦
就算你問依家10個後生仔有3個聽過哂都偷笑
聽過佢個人名唔代表聽過佢啲歌,你以為佢有當年Twins紅人兼紅歌咁紅咩

成隊鏡狗係一班靠班中女阿嬸課重金爆買代言產品留住啲廣告賺錢,靠大量出歌出劇出戲keep住曝光既流量明星黎咋
最近半年有邊首歌係hit?
劇集就不嬲都冇收視

話佢廢唔單止實力方面,人氣成就都唔夠以前班巨星比啦
除左接得多廣告,班老閪fans識塞住Sogo門口,買views買followers之外,仲有咩拎得出手同班大前輩比?

不如問下北區啲學生有幾多會聽鏡狗pop?
閪中閪
有音樂品味但唔正常都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞