精工討論區(5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

快到估唔到,三日就收到

包膠包膠

由於呢度係精工區,所以都特登搵返隻精嚟做 model

呢兩條帶連運費話晒都要成 £40.99, 所以基本質素一定比起深水埗或者淘寶啲十幾或者幾十蚊貨仔好(其實深水埗好多賣過百嘅都係 tb 貨)
先講尼龍(£16)帶完全冇披口,啲邊全部都收得好靚,厚薄適中而且扣具就有比較難搵嘅銅色扣
皮帶(£22)就係用比較厚身少少嘅 horween American leather , 所以裝上去嗰時唔可以好似一般 NATO 咁先上生耳後串帶,而係要就好條帶先再上返生耳固定
整體質素我個人覺得係一定好過係香港賣緊嗰啲百零二百蚊貨色

求link

https://www.watchgecko.com/zuludiver-american-leather-nato-satin-watch-strap.php

唔該晒晚打

條nato 好撚靚 我發現好多網打watchuseek 呢個code 有折

我冇打 code

包膠包膠

呢兩條帶連運費話晒都要成 £40.99, 所以基本質素一定比起深水埗或者淘寶啲十幾或者幾十蚊貨仔好(其實深水埗好多賣過百嘅都係 tb 貨)
先講尼龍(£16)帶完全冇披口,啲邊全部都收得好靚,厚薄適中而且扣具就有比較難搵嘅銅色扣
皮帶(£22)就係用比較厚身少少嘅 horween American leather , 所以裝上去嗰時唔可以好似一般 NATO 咁先上生耳後串帶,而係要就好條帶先再上返生耳固定

求link

https://www.watchgecko.com/zuludiver-american-leather-nato-satin-watch-strap.php

唔該晒晚打

條nato 好撚靚 我發現好多網打watchuseek 呢個code 有折

我冇打 code

連運費成兩舊水一條 好貴
值唔值呢個價

包膠包膠

求link

唔該晒晚打

我冇打 code

連運費成兩舊水一條 好貴
值唔值呢個價

horween 係名牌嚟,佢已經好平,平到好似假嘢咁

001定017?
手幼戴膠帶唔好睇

合體完成
我太鍾意 NATO 喇

001定017?

雖然個 x 真係幾唔襯隻錶
不過戴上手睇唔到就算啦
手幼戴膠帶唔好睇

其實係佢條帶太長啫,預你著潛水衣用
手幼戴膠帶唔好睇

去緊睇下皮nato
手幼戴膠帶唔好睇

去緊睇下皮nato

千萬唔好貪平少少
不過香港啲帶睇得上睇眼嘅都唔會平
手幼戴膠帶唔好睇

去緊睇下皮nato

千萬唔好貪平少少

膠帶要靚買crafter blue啦,細mm無逢對接的
手幼戴膠帶唔好睇

去緊睇下皮nato

千萬唔好貪平少少

睇完
冇一隻色睇啱
手幼戴膠帶唔好睇

去緊睇下皮nato

千萬唔好貪平少少

睇完
冇一隻色睇啱

上網買啦,試完會上癮
手幼戴膠帶唔好睇

去緊睇下皮nato

千萬唔好貪平少少

睇完
冇一隻色睇啱

上網買啦,試完會上癮

依句真,我早兩日先買咗啲配件返黎試
手幼戴膠帶唔好睇

去緊睇下皮nato

千萬唔好貪平少少

睇完
冇一隻色睇啱

上網買啦,試完會上癮

依句真,我早兩日先買咗啲配件返黎試

我覺得咁先係玩錶,平平地買啲錶帶返嚟襯,襯到好睇都會好有成功感
大家點睇SBDJ027

整死我,佢寄錯鴛鴦parts

send email 同佢講你好失望啦

send email 同佢講你好失望啦

我sd咗問點解兩邊唔同開口,係咪有分上下

合體完成
我太鍾意 NATO 喇

真係好正

想換蠔帶

想換蠔帶

想換蠔帶

我覺得珠帶佬味重啲

想換蠔帶

我覺得珠帶佬味重啲

想買埋加包換
珠帶其實幾好睇 我都幾鍾意
但精工原裝個條好唔穩一撞就散個種feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞