精工討論區(5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
繼續傾,但發問前請先爬下文。

買精工暫時未見過假,但check錶都係必要的,石英最主要要睇下秒針跳格對唔對刻度(依家精工都係有一半唔對多),日曆星期係咪對齊,機械都係啦,chuck下上鍊爽唔爽,較對時間順唔順。
另外潛水款記得睇個外圈同12點係咪對得正,好多時平款精工求撚其的。

買行貨無乜好驚,係有問題上通城煩姐。但買水貨記得對清楚齊唔齊書仔,買前記得做功課。保養卡唔係間間水貨會跟,所以有時要大膽啲r佢俾返你(利申未必成功的)

至於舊精....自己做功課啦

求其貼隻啦

求其貼隻啦

武士刀
舊精分享
差不多四十幾年前精工已經用緊無扭曲鏡面打磨技術

求其貼隻3舊水

求其貼隻3舊水

好正 真係有人問過洗唔洗3舊水?
LM

求其貼隻3舊水

好正 真係有人問過洗唔洗3舊水?

300-3000不等
SRPA82K1同SRPA83K1 大家會點揀?
黑金同藍
係旺角星際城市 d錶鋪買d水貨信唔信得過?
好想入SSC017P1 有冇巴打買左 想知邊到信得過
微距睇GS既detail位都好正
Skx007邊度有得賣?幾錢?

有精工嘅地方就有007(好似係)

1700 平定貴?

1700 平定貴?

K版的話貴
森天地應該千二三就有,無記錯的話

係邊黎?換埋蠔帶幾錢?

係邊黎?換埋蠔帶幾錢?

灣仔188,你自己去望下啦好嗎我邊記得唧,間嘢又唔係我開

1700 平定貴?

K版的話貴

之前隻日版係大圍嗰邊買

屌你隻大陸版大鮑魚仲細隻過正版細鮑魚
e 加新細mm 水大約幾錢到?
其實係咪要藍卡就得 唔一定要白卡

屌你隻大陸版大鮑魚仲細隻過正版細鮑魚

巴打係邊到搵呢d舊精?
其實係咪要藍卡就得 唔一定要白卡

好似係全國保同地區保既分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞