精工討論區(5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
諗住淘塊031藍寶石自己換
土瓜灣好似食水好深下

巴打有整開錶?

冇,但網上好多都自己整

要識開底,甩把的,倒份肉出黎,再用嗰啲類似壓床嘅嘢由底壓塊玻璃出黎
利申有一輪同土瓜灣比較熟,有上去請教過

我啲啲唔識冇工具嘅唯有比錢人賺

我見過鴨尞街有得賣,但係咪好用就唔知
係想學嘅收啲平錶玩下大解體囉
土瓜灣好似食水好深下

巴打有整開錶?

冇,但網上好多都自己整

要識開底,甩把的,倒份肉出黎,再用嗰啲類似壓床嘅嘢由底壓塊玻璃出黎

換玻璃就去錶鋪搞啦
唔同換帶咁易
就算係換錶的都講究功夫,更何況換玻璃
土瓜灣好似食水好深下

巴打有整開錶?

冇,但網上好多都自己整

換玻璃就去錶鋪搞啦
唔同換帶咁易
就算係換錶的都講究功夫,更何況換玻璃

做下實驗又無妨嘅,不過拎啲平嘅黎玩囉
想買返條鋼帶 有冇好介紹
有冇巴打見過sarx017 019 029
有無咩方法校準個日曆
姐係搭正12點就exactly轉Friday咁
有無咩方法校準個日曆

有無咩方法校準個日曆

A. Lange & Sohne/PP果d好似做到無縫跳日子
有興趣可以試下
有無咩方法校準個日曆

有,買過隻
有無咩方法校準個日曆

有,買過隻

GS 9f系列
有無咩方法校準個日曆

有,買過隻

GS 9f系列

其實我未見過daydate款有迅跳,真係有冇架?
有無咩方法校準個日曆

有,買過隻

GS 9f系列

精工有邊隻,求賜教
有無咩方法校準個日曆

有,買過隻

GS 9f系列

精工有邊隻,求賜教

我連精工以外都未見過先問咋喎
有無咩方法校準個日曆

有,買過隻

GS 9f系列

精工有邊隻,求賜教

我就係得精工
有無咩方法校準個日曆

有,買過隻

GS 9f系列

精工有邊隻,求賜教

我就係得精工

就係得精工x2

有,買過隻

GS 9f系列

精工有邊隻,求賜教

我就係得精工

就係得精工x2

就係得精工x3

2選1點睇
打算自己換個銀色鋼框
麻唔麻煩
有無咩方法校準個日曆

有,買過隻

GS 9f系列

King Seiko有款有
GPS Astron Dual-time 有迅跳日期日曆
想買返條鋼帶
你地通常係邊買
尋日行街經見到隻seiko 錶面寫住 seiko x solar 但無標價錢
想問下咁多位巴打千幾蚊買唔買到
落雨濕晒
台北有舊版黑細mm,但折實都得16660台幣,你地有人有興趣先tg我代買
https://t.me/Brabatoslupus
台北有舊版黑細mm,但折實都得16660台幣,你地有人有興趣先tg我代買
https://t.me/Brabatoslupus

同香港佐敦差唔多
貴到hihi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞