精工討論區(5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

呢隻係033定015
唔識分

我覺得最大分別係 6 9位置既波波瑩光

快到估唔到,三日就收到

包膠包膠

由於呢度係精工區,所以都特登搵返隻精嚟做 model

呢兩條帶連運費話晒都要成 £40.99, 所以基本質素一定比起深水埗或者淘寶啲十幾或者幾十蚊貨仔好(其實深水埗好多賣過百嘅都係 tb 貨)
先講尼龍(£16)帶完全冇披口,啲邊全部都收得好靚,厚薄適中而且扣具就有比較難搵嘅銅色扣
皮帶(£22)就係用比較厚身少少嘅 horween American leather , 所以裝上去嗰時唔可以好似一般 NATO 咁先上生耳後串帶,而係要就好條帶先再上返生耳固定
整體質素我個人覺得係一定好過係香港賣緊嗰啲百零二百蚊貨色

求link

https://www.watchgecko.com/zuludiver-american-leather-nato-satin-watch-strap.php

唔該晒晚打
正喎 我想訂佢啲膠同蠔帶
巴打 如果精工黑鋼 有無好推介?

返工用 筆直2000-3500
巴打 如果精工黑鋼 有無好推介?

返工用 筆直2000-3500

+1
我終於知點解d人講007係神作

?

?

因為隻錶真係好正
物超所值

換下帶

換下帶

017 問過4間鋪,完全唔明點解兩間行貨仲平過兩間水貨,搞到唔敢買

換下帶

017 問過4間鋪,完全唔明點解兩間行貨仲平過兩間水貨,搞到唔敢買

貴唔係等於好
有d貨可能放左係鋪好耐冇人買 咪減下價套現

換下帶

貴唔係等於好

曾經係旺角某店試 個扣鬆到

換下帶

貴唔係等於好

通常講有冇得平 冇得平88

換下帶

貴唔係等於好

平都唔要啦 btw 001粗帶一流
原來太陽能停左就著唔番,頂丫
有兩隻好少帶,已停左

最常帶呢隻

?

因為隻錶真係好正
物超所值

香港人兼佢cheap

?

因為隻錶真係好正
物超所值

香港人兼佢cheap

007性價比超高

?

因為隻錶真係好正
物超所值

香港人兼佢cheap

007性價比超高

香港品錶唔係比自己睇

係拎黎做身份象徵

只講跟風果班

換下帶

貴唔係等於好

平都唔要啦 btw 001粗帶一流

點解唔要
鐘意新版多過舊版
特別係12點位個三角形夜光
鐘意新版多過舊版

+1

快到估唔到,三日就收到

包膠包膠

由於呢度係精工區,所以都特登搵返隻精嚟做 model

呢兩條帶連運費話晒都要成 £40.99, 所以基本質素一定比起深水埗或者淘寶啲十幾或者幾十蚊貨仔好(其實深水埗好多賣過百嘅都係 tb 貨)
先講尼龍(£16)帶完全冇披口,啲邊全部都收得好靚,厚薄適中而且扣具就有比較難搵嘅銅色扣
皮帶(£22)就係用比較厚身少少嘅 horween American leather , 所以裝上去嗰時唔可以好似一般 NATO 咁先上生耳後串帶,而係要就好條帶先再上返生耳固定
整體質素我個人覺得係一定好過係香港賣緊嗰啲百零二百蚊貨色

求link

https://www.watchgecko.com/zuludiver-american-leather-nato-satin-watch-strap.php

唔該晒晚打

條nato 好撚靚 我發現好多網打watchuseek 呢個code 有折
究境細mm條鋼帶換唔換到落007到
鐘意新版多過舊版

+1

鍾意圓點夜光 仲有日期白底
買都買唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞