精工討論區(5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
如果我有隻013放售,有無巴打有興趣....?

點解放
我都有隻
覺得好正

j神

成日放錶等錢洗

係放起度唔知做乜
我自從買咗自動呑啲石英無戴過咁滯

愈新忘舊

話咗放好耐架喇,但之前有frd話hold咪hold俾佢,不過啱啱又話條女入完廠財困唔買我咪又拎返出黎。
你地無人有興趣就諗住再掉上fb囉
如果我有隻013放售,有無巴打有興趣....?

點解放
我都有隻
覺得好正

j神

成日放錶等錢洗

係放起度唔知做乜
我自從買咗自動呑啲石英無戴過咁滯

放左買唔返

其實係上年同ex去旅行買嘅....不過都事過境遷,可能賣走佢反而係件好事

最近想買吞 諗緊035好唔好

你個百事圈邊到mod架?

Watchuseek
好耐之前見fb有人講,搵左好耐

Watchuseek
好耐之前見fb有人講,搵左好耐

我果隻殘晒
想換陶瓷圈同藍寶
新手想買隻錶 本來諗住買細mm
但返工周不時都要搬下野同出汗
所以會唔會買隻007玩住先好d?

換膠帶咪得

換膠帶咪得

出汗鋼帶唔好咩

換膠帶咪得

驚撞花隻細mm
009/007 好似撞花都冇咁心痛
但細mm又真細好靚

換膠帶咪得

出汗鋼帶唔好咩

佢話搬野 鋼帶重
有無人推薦下水貨 grand seiko邊倒可以分期

換膠帶咪得

驚撞花隻細mm
但細mm又真細好靚

細mm粗戴啦!
唔洗驚花wo
如果你真係咁驚咪另外買隻5仔返工戴囉
平平地幾百蚊就有

換膠帶咪得

驚撞花隻細mm
但細mm又真細好靚

細mm粗戴啦!
唔洗驚花wo
平平地幾百蚊就有

細mm花花地先靚

換膠帶咪得

驚撞花隻細mm
但細mm又真細好靚

細mm粗戴啦!
唔洗驚花wo
平平地幾百蚊就有

細mm花花地先靚

我都想我隻自動呑花啲,輕微嘅戰損更有佬味

換膠帶咪得

驚撞花隻細mm
但細mm又真細好靚

細mm粗戴啦!
唔洗驚花wo
平平地幾百蚊就有

細mm花花地先靚

痴線
我隻013花花地
我不知幾想佢變左出廠狀態

換膠帶咪得

驚撞花隻細mm
但細mm又真細好靚

細mm粗戴啦!
唔洗驚花wo
平平地幾百蚊就有

細mm花花地先靚

痴線
我隻013花花地

我兩隻都仲有perfect condition

換膠帶咪得

驚撞花隻細mm
但細mm又真細好靚

細mm粗戴啦!
唔洗驚花wo
平平地幾百蚊就有

細mm花花地先靚

痴線
我隻013花花地

我兩隻都仲係perfect condition

換膠帶咪得

驚撞花隻細mm
但細mm又真細好靚

細mm粗戴啦!
唔洗驚花wo
平平地幾百蚊就有

細mm花花地先靚

痴線
我隻013花花地

屌你
係咪時時刻刻撟手

揀左好耐 又想要機械吞,但都係揀左要曜日,太貴買石英錶接受唔到,全黑同銀外殼又諗好耐,終於買031

揀左好耐 又想要機械吞,但都係揀左要曜日,太貴買石英錶接受唔到,全黑同銀外殼又諗好耐,終於買031

想問巴打們 呢隻香港重有無?行貨大約幾錢

轉頭又買左條精工膠帶$6xx

想問巴打們 呢隻香港重有無?行貨大約幾錢

全黑我都未見過

驚撞花隻細mm
但細mm又真細好靚

細mm粗戴啦!
唔洗驚花wo
平平地幾百蚊就有

細mm花花地先靚

痴線
我隻013花花地

屌你
係咪時時刻刻撟手

唔係,有撞過,但手指捽兩下條痕又唔見咗
反觀隻spring drive就傷痕纍纍,不過已經舉咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞