精工討論區(5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
$13500放左017

向紅bb出發!

紅bb咩價位?

水貨兩萬頭

SBDX017? 全新唔係一萬兩千幾咋咩?
想問吓士爪灣買 大 mm 信唔信得過

士爪灣個間OK無問題

係咪海x店?
$13500放左017

向紅bb出發!

紅bb咩價位?

水貨兩萬頭

紅bb唔係tudor?
$13500放左017

向紅bb出發!

紅bb咩價位?

水貨兩萬頭

Tudor喎
新手想買第一隻錶,budget預$1000鬆啲
係唔係無咩選擇
係唔係無咩選擇

5仔
係唔係無咩選擇

5仔

5仔即係咩
炒錶狗又要出手喇

抄精工限量真係頂佢地唔順。。。
就嚟個個星期都有新款限量

聽聞成雞野,買佢不如買大mm

問咗馬老板,11800

唔撚係用6r15呱...?
同款機芯賣過萬洗撚買佢咩...雖則唔係貴錶唔洗太講究...但要錶款真係買cw/steinhart或其他乜都得
係唔係無咩選擇

5仔

5仔即係咩

就樓上個隻啦

今日岩岩買左隻5仔 $1000
買完先醒起精工有K版同J版,不過好似差唔多

無分別都係咁耐操
仲平d

有無人覺得無左粒波硬係有d唔完整

所以我覺得007/009靚d

如果有粒波可能我會買哩隻唔買007
$13500放左017

向紅bb出發!

紅bb咩價位?

水貨兩萬頭

Tudor喎

唔係丫,佢話017放左13500嘛
係唔係無咩選擇

5仔

5仔即係咩

就樓上個隻啦

精工5系列既錶你上yahoo睇下

今日岩岩買左隻5仔 $1000
買完先醒起精工有K版同J版,不過好似差唔多

無分別都係咁耐操
仲平d

有無人覺得無左粒波硬係有d唔完整

所以我覺得007/009靚d

如果有粒波可能我會買哩隻唔買007

007個圈同塊玻璃都靚d
因為我兩隻都擁有過
007無得輸

士爪灣個間OK無問題

係咪海x店?

越做越衰
新手想買隻錶 本來諗住買細mm
但返工周不時都要搬下野同出汗
所以會唔會買隻007玩住先好d?

換膠帶咪得

驚撞花隻細mm
009/007 好似撞花都冇咁心痛
但細mm又真細好靚

細mm粗戴啦!
唔洗驚花wo
如果你真係咁驚咪另外買隻5仔返工戴囉
平平地幾百蚊就有

細mm粗戴
小弟未有咁既財力
同埋後生戴細mm會唔會carry 唔到?

唔會,細mm都唔係老餅錶,所有潛水款都岩後生仔

遇唔少廢中戴
仲要格臭
搞撚到無興趣
係唔係無咩選擇

5仔

5仔即係咩

就樓上個隻啦

你地去開商場啲錶舖買?

士爪灣個間OK無問題

係咪海x店?

越做越衰

Agger,已經又遠又唔平又難去,我放隻錶整可以唔催佢就當無到

士爪灣個間OK無問題

係咪海x店?

越做越衰

Agger,已經又遠又唔平又難去,我放隻錶整可以唔催佢就當無到

好耐之前都話果間野好伏
係唔係無咩選擇

5仔

5仔即係咩

就樓上個隻啦

你地去開商場啲錶舖買?

黎黎去去都係個幾間架啦
周圍睇下邊到平d咁解

士爪灣個間OK無問題

係咪海x店?

越做越衰

好耐之前都話果間野好伏

之前係有個巴打不停唱衰佢,真定假我就唔知啦
不過以前嘅海悅真係幾好,依家就真係不了

士爪灣個間OK無問題

係咪海x店?

越做越衰

好耐之前都話果間野好伏

買錶有咩伏?

士爪灣個間OK無問題

係咪海x店?

越做越衰

好耐之前都話果間野好伏

買錶有咩伏?

無再去啦,我連俾佢整啲錶佢又無進度又無盛,問佢先肯幫我追,仲邊會去買
信和地舖個間做嗎? 想買隻大mm
信和地舖個間ok嗎? 想買隻大mm
有無巴打係havreyclock果個網買過錶帶?

不要再說了,中晒伏

何解? 詳細希望

有巴打話啲皮帶係淘寶貨,雖然我買啲nato質量唔錯,但感覺好差

我早兩個星期買左 但而家無哂消息

問下佢,佢有facebook msg架

上星期話未返到貨話今個星期寄, 之後星期四問佢寄左未到而家都未應我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞