放左幾百萬係ib有d驚

294 回覆
19 Like 206 Dislike
駛咩屈你改圖 睇你依家個反應就知啦 如果你真係要交依個數 仲唔驚會比國安一check就搵到你咩
一樣
咁係咪拉你煽動人癱瘓某啲行業 同將啲激進行動升級就冇咁怕?

SIPC 保ibhk
唔係保ibhk 既客
唔駛偷換概念啦 人哋遊行同你你煽惑他人暴動又有咩關係?
放firstrade, charles schwab,ib 安全嗎?有無排名
成日聽人講cs唔知指charles定瑞信
煽惑他人犯刑事損壞罪 同煽惑他人犯公眾妨擾罪有話喺2019年發生嘅就唔告得?
畜牲就係你呢D
我開左ft ib,唔俾佢地過50萬usd
兩邊買唔同野
講返ib啦DLLM
唔想睇你班豬泥漿摔角呀
國安前國安後
你老母俾狗屌呀
我都係睇公立醫院. 我 prefer 公立多過私家.
我睇過兩間公立醫院既專科. 佢地係覆診前十日叫我去抽血. 覆診時話個結果俾我知. 呢個安排OK 啦
快啲告啦 係度吠
budget/online broker 就係指 charles schwab
係呀, 好煩..................................
你地d ib firstrade安全性贏到我嘉頓雜餅罐先講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞