放左幾百萬係ib有d驚

294 回覆
19 Like 206 Dislike
又入左廿萬落FT, 唔知買咩好
驚閪咩
ibhk =/= ib
我都唔清楚,不過理論上係agree咗借比IB。我自己唔玩單純覺得,點解要借貨比人估自己D貨。

Insured Bank Deposit Sweep Program 收係個Account setting 入面。(我用IB LLC,IBHK 唔知),我自己都唔知點解會有。

IBKR Pro accounts that are Individual accounts without a designated transfer-on-death beneficiary, 應該就可以申請,無就自己開Ticket問客服。

Joined 之後記得 opt out 某D銀行。我未聽過過D銀行我就opt out(例如State bank of Indian, 可能好大好穩陣,我懶得查,cash亦唔多,Tick 兩間都夠賠有凸)。另外如果你係List 果堆銀行本身已經有Account 最好都 opt out ,因為同一銀行唔理有幾多AC, FDIC ceiling 係250K。
我係未見過好似你咁 自稱有幾百萬美金倉 每年交50萬稅 醫保交成3皮幾一年嘅人 會走去排公立 驗個血都要等一年去睇報告咁姐
一早知你係房屋台有錢人喇, 好無呀

Ib無事 不過你拎唔到錢姐

又係買車唔洗試車直接walk in買
我覺得好多ar,你覺得好小唔係錢?
試到原來你冇block我嘅 咁做乜又唔夠膽覆我個留言啊連登軍師?

講過幾多次上連登咪透露咁多自己嘢
https://lih.kg/AiEhDMX
#303 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
幾百萬係碎料 但我就係要等成年排公立去驗血 (我係雞蛋, 2023)
好似話
美國ib有保
ibhk無保
秒左
你冇膽就好明顯嘅 一有連登仔比人拉 就發曬茅咁問admin會唔會比資料國安 睇你驚到腳都震埋真係好好笑

講過幾多次上連登咪透露咁多自己嘢
https://lih.kg/bAgimJV
#90 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
咁多用開ibkr嘅ching
想問下網頁顯示購買力有330,000,即係有幾多cash?
勸你收口 雖然意見唔同但唔想你俾人拉
「但連仔會唔會比個EMAIL ADDRESS 比班差佬先
如果會比, 有個EMAIL ADDRESS 基本上100% 查到」

咁你指嘅差佬「100%查到」係指咩啊?
我剩係睇到有人好驚比國安查到自己嘅電郵地址
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞