泰坦號深海內爆後殘骸打撈上水

384 回覆
77 Like 10 Dislike
我唔係幾明
佢明明有片影到鐵達尼
好似載客落去2次 點解今次會失敗
班人咁high

因為頭2次只係好彩冇爆佢用carbon係賭博
而家件嘢落深海喎,每次都係大考驗
你屋企有冇咩電器用幾十年都無壞無甩無走樣?
因為十分標誌性
就好似勞斯萊斯車頭個像咁
做咩姐你
食少d 啦
有無source? 睇過介紹係ps2手制黎,點無線?
唔係用手制有問題,而係只得無線連接不被令人信用
其實即係 mic 產品質料
啱啱新買驟眼望落好靚好似好正
不過化學嘢用兩用就壞
目測已經覺得牙煙
睇下Cameron架潛艇幾厚幾紮實
就算行外人都睇得出個分別
Titanic賣座除了演員,劇本,特技...和金馬倫個朵
最大原因係海底真實footage,當年風魔咗幾多人
不知是否就地取材, 咁啱有死難者叫J Dawson
不過已證實死者名叫Joseph, not Jack Dawson
因為佢用既物料好易勞損
Logitech 自己都唔知原來可以咁用
關連登咩事
周圍都係手掣meme
根本就係笑班有錢佬戇居
咁危險嘅事用啲咁唔可靠嘅裝備
有個跟過落去既富豪話個次都有唔少突發問題,無死到係好好彩,絕對唔會再去第二次
一微秒點變灰,知唔知熱傳導要時間,太陽核心溫度都未必得喇
https://youtu.be/VaOVYkWgpcM
可以睇下依個youtuber做咗好多年深海鑽探,佢話的而且確美軍或者行業內係有用手掣,但係唔會係用嚟做main control method,淨係會用嚟控制支炮或者d minor嘢,用手掣來控制成隻船絕對唔係usual practice,佢仲有講隻嘢好多design flaw,例如入邊啲設備根本連防火性能都冇測試過
你掟隻傻落去 唔解繩 條魚都食唔到啦
唔知我有無理解錯
個熱源就係來自人體受壓而急速收縮
粒子急速運動而磨擦生熱
同埋密度急速增加而熱能集中
並唔係來自艙體內爆嘅熱
因為而家唔係陸地常見嘅向外爆炸
而係內縮
笑咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞