泰坦號深海內爆後殘骸打撈上水

384 回覆
77 Like 10 Dislike
係呀係呀,你叻過人地啲專業打撈人員呀
寧為肉碎 不作瓦全
RIP
無線有幾唔可靠
波台狗智商真係擺晒喺度
有冇見過飛機control engine flaps 用無線?,極端環境無線就係唔可靠,依家唔係屋企打機喎
唔會
一直都方平浪靜 去到機構完全頂唔住外壓 就一吓壓到成隻艇變形 D零件向內爆 加上D上一吓擁入嘅壓力
腦 神經 肌肉 同感官 都唔會再連住應該冇乜感覺就完咗人生

搵我?
titanic II
因為反映到設計同風險管理有幾求其
用store bought control map command 好易
但防火 shock test呢啲去到咁極端嘅環境一定要好嚴格
而個手制keyboard同mon都幾肯定過唔到
事實就係成架嘢乜都懶innovative
包括最致命嘅碳纖hull
但完全無視測試
連service cycle 都唔知
未來人考古搵到個手掣嗰陣會點諗
但手制同操控精細度都有關
俾魚食晒骨都應該搵到既
你條柒碌閱讀理解先有問題
係咪唔撚識睇字架屌你老母一味話人傻鳩

人地個重點問 點解會內爆
你就一味話咩個遙控無線反映到佢其他野都求求其其
都唔撚知係咪答緊問題
但最好笑就係你又舉左例子講內爆係啲物料既問題
屌咁你 jer 撚住個手制做乜鳩呀
一係你就中學未畢業
一係你就係做政府一味淨係識兜圈
你老味同你討論都哂鳩氣
以為自己識幾多 physic term 就懶係高高在上
冇乜問題 只係控制 唔代表佢完成唔到操作同佢嘅可靠性 反而手制可靠
你打機 咁暴力連擊都未撚壞 佢只係用落去控制方向 我覺得問題唔大
我覺得個老細完全唔了解深海嘅水壓有幾勁 而唔放無人嘅艇落去

其實只要SET好PROGRAM 佢自動落水 再用有GPS防水類近嘅黑盒嘅嘢去錄低室內情況 佢廿四小時會自己返上嚟(呢個係佢隻艇講明會有呢個應對) 廿四小時佢上唔上得返上嚟就知
隻艇係落過水 但深度唔多 佢而家挑戰呢個差唔多四千深 就快接觸到海綿寶寶嘅深度 真係太唔現實
唔好將大J沙律錢放埋一齊講喎
大J
你收嗲啦你咁撚勁
同一個配置用乜手掣落去係唔撚會爆呀?
藍牙耳機都有干擾啦
老實講 應該未死
舊野比想像中同網上影片完整同大舊,連入面d線同結構仲係度,反而重點想知搵唔搵到遺骸
Atlantis 水底城市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞