[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (37) - 3 Years With Red Velvet

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
飯站啲波同手指燈夠竟去哂邊

我個區聽到大聲個啤粒練埋我應該得3個
後面有個迷妹系啤粒+elf
人名應援超大聲
我練得唔熟有得跟佢9叫應援
度好想講聲感謝

雖然知你好落力好攰
但啤po都唔係唔會屌媽媽
多謝額總
無事呀我,好彩啤啤呢兩日過嚟,一追po就分散哂

今次跳greedy 好想睇

車厘媽 會冇事的 加油!
題外話啦
有啲飯真係好唔識尊重
啤啤出嚟就坐底熄燈玩電話
其實唔止係啤啤出嚟先咁
雖然都有兩句歡呼、但啲應援
無期望無失望係真,下次唔好咁期待

仲留意到個現像
閃閃師兄出嚟
某團可以熄咗一半燈
閃閃咁好睇咁落力都咁唔畀面

[list]
[/*]同上次隔離團堆畢地去媽麻一鳩樣
講叉強既負資產一定有呢種迷妹份
佢攪咩都得,你做就唔得
[/list]
我坐嗰幾行得我同個frd兩條友係叻啤粒,不過冇理咁多,嗌左先算

話說散場走嗰陣時背景音樂播咗少少ICC...
我地幾個癡線佬行過聽到又有幾個妹妹仔喺度唱ICC...
結果我地又大大聲9唱埋一份...
你話我地係未好未好癡線...

It’s So Tasty, Come And Chase Me
못 참겠어 I screamm You scream,
Gimme that, Gimme that Ice Cream

喂我聽到呀!喺正我後面,其實係咪你地嚟
唉又訓唔到了
睇完便掛念 幾時捱到first con
飯站啲波同手指燈夠竟去哂邊

係囉我都想問有無波?之前又話要放嘅?
迷妹死全家落地獄
車厘媽加油呀

姜巴收到哂 我愛車厘
其實我都好好奇佢地啲分區應援做唔做到效果出黎
呢到啲痴線佬應該一齊組團去睇 將香港痴線啤粒力量集結一齊會震撼啲 順便嚇埋啲仆街迷妹
好想睇今次個show
我淨係睇d fancam 已經感動到想喊點算
散場後係場外望到一大班SHAWOL 著曬螢光棒影大合照 可能有飯站組織
雖然今日得少少啤粒,希望他朝有日啤粒人數都去到呢個LEVEL
其實我都好好奇佢地啲分區應援做唔做到效果出黎

我附近冇啤粒
啤啤一出黎得我一個鳩叫應援
叫到眼水都流理
我隔離班迷妹都 唒嘴
香港真係少啤粒,想聽句人名應援都咁難

班迷妹見到OPPA自己叫得仲勁 差D以為天花會俾佢地叫穿...
終於睇到啤啤真人
仲要有成3個special stage真系好滿足好感動
但現場音響真系有D怪
前面歡熊用手咪D聲都好正常無問題
一到RV幾首歌用耳咪5個人D聲聽落都好似飲左氦氣咁
係咪得我一個覺得咁奇怪?

終於有人講音響
我都覺好奇怪
我附近冇啤粒
啤啤一出黎得我一個鳩叫應援
叫到眼水都流理
我隔離班迷妹都 唒嘴
香港真係少啤粒,想聽句人名應援都咁難

班迷妹見到OPPA自己叫得仲勁 差D以為天花會俾佢地叫穿...

我隔離個個叫到拆天
分貝高到我以為我耳膜要爆
開返個新post 先

[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (38) - SMTOWN 熱身完畢,818再戰韓場
https://lihkg.com/thread/348486/page/1
散場後係場外望到一大班SHAWOL 著曬螢光棒影大合照 可能有飯站組織
雖然今日得少少啤粒,希望他朝有日啤粒人數都去到呢個LEVEL

本身我地未開售之前已經有group 劃分話邊個係我地主要應援區 所以今日都聚集好多shawol
大家都好癲得玩得之前都有出過黎玩過唱k等等 所以個陣純粹係我地普通粉絲自行組織最後形成左呢個圈子 好彩大家都真係好有心 最後我地自己high得濟完場合唱影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞