[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (37) - 3 Years With Red Velvet

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
話說我老公係唔知確實銀碼

唔係好貴啫,無事既

唔係好貴啫,無事既

對各大芯梗唔貴
之後真係要慳d洗
大家見到佢唔好爆我大鑊 無限感激

唔係好貴啫,無事既

對各大芯梗唔貴
之後真係要慳d洗

你老公係一齊去?

唔係好貴啫,無事既

對各大芯梗唔貴
之後真係要慳d洗

你老公係一齊去?

痴線佬想飯埋車厘爸?

唔係好貴啫,無事既

對各大芯梗唔貴
之後真係要慳d洗

我哋異口同聲話張飛兩三百蚊佢就信架啦
我係去旅行洗大咗

好在我無芯去睇某團台場同港場…
唔係既話我都好難頂得住

主席啤PO首富,去兩轉食個早餐都唔夠啦

無錢去睇

大佬阿
你睇幾十隊,就追足幾十隊,+乘哥都要賣底褲啦

無錢去睇

大佬阿

駁唔到

車厘媽! 額總話你張飛佢包底呀!
二三百真係抵到爛!
主席啤PO首富,去兩轉食個早餐都唔夠啦

去埋呢轉要食樹皮啦…

車厘媽! 額總話你張飛佢包底呀!
二三百真係抵到爛!

可唔可以包埋我

其實呢度有無10個人去

18牛19,20貴婦

呢幾日冇睇ichart
係唔係都keep住係頭幾名
係呀,老公一齊去呀。
多謝額總包底
團綜點解冇曬聲氣
唔係星期三播咩??
團綜點解冇曬聲氣
唔係星期三播咩??

係四五六朝早播啦
今日電視版都係播返上星期 app 版嗰三集

痴線...自從油炸村姑有左日榜名次之後就鬥到難分難解
Heize比油村削左,跟住buy間乜就開始1左幾個鐘
然後Heize又過番佢頭
但係(得罪講句)油村就始終都係第3...差少少先上到去
不過啤啤今次個勢真係幾穩,音源keep左差唔多成個月都仲係上位圈
感覺到今次係啤啤更上一層樓既黃金機會
但係sm係上市公司,有哂市場周品牌策略...

Heize比油村削左,油村贏左一陣,跟住到buy間乜
不過啤啤今次個勢真係幾穩,音源keep左差唔多成個月都仲係上位圈

無錢去睇

大佬阿

駁唔到

又屈

Heize比油村削左,油村贏左一陣,跟住到buy間乜

分析到好似睇股 啤啤呢次係企得好硬
分析到好似睇股 啤啤呢次係企得好硬

三線團真係打破垃圾$M音源死症呢個傳統啦…
出咗歌一個月都仲企到頭三…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞