[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (37) - 3 Years With Red Velvet

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
收聲啦臭芽
為咗抽我水捕咗我成晚?

今次我真係堅撐額頭係真啤粒!!

無燈 失敗
應援唔夠熟 失敗中嘅失敗
收聲啦臭芽
為咗抽我水捕咗我成晚?

呢鋪撐額頭
題外話啦
有啲飯真係好唔識尊重
啤啤出嚟就坐底熄燈玩電話
其實唔止係啤啤出嚟先咁
雖然都有兩句歡呼、但啲應援
無期望無失望係真,下次唔好咁期待

仲留意到個現像
閃閃師兄出嚟
某團可以熄咗一半燈
閃閃咁好睇咁落力都咁唔畀面
題外話啦
有啲飯真係好唔識尊重
其實唔止係啤啤出嚟先咁

仲留意到個現像
閃閃師兄出嚟
某團可以熄咗一半燈

迷妹真係好撚核特 玩電話都仆街仲要熄燈
光宗耀祖
好彩有呢度四位啤粒!希望啤啤會感受到香港啤粒嘅力量!
尋晚凌晨開始同阿仔入咗醫院,佢中咗甲型流感,好攰,但睇到呢度share啤啤嘅po真係好開心,變成其中一種動力
題外話啦
有啲飯真係好唔識尊重
其實唔止係啤啤出嚟先咁

仲留意到個現像
閃閃師兄出嚟
某團可以熄咗一半燈

閃閃飯今場應援堅係勁啊 超齊
我坐嗰幾行得我同個frd兩條友係叻啤粒,不過冇理咁多,嗌左先算
題外話啦
有啲飯真係好唔識尊重
其實唔止係啤啤出嚟先咁

仲留意到個現像
閃閃師兄出嚟
某團可以熄咗一半燈

閃閃飯今場應援堅係勁啊 超齊

光宗耀祖
尋晚凌晨開始同阿仔入咗醫院,佢中咗甲型流感,好攰,但睇到呢度share啤啤嘅po真係好開心,變成其中一種動力

雖然冇咩野可以實際幫到,唯有真係真心地講一句加油同辛苦哂....天下父母心....好快冇事
我坐嗰幾行得我同個frd兩條友係叻啤粒,不過冇理咁多,嗌左先算

我都係 嗌左先
不過到啤啤唱歌個陣我附近嘅其他飯都有應援嘅
還算可以
藍絲 閃飯五年半
好開心你地咁欣賞我地shawol嘅應援 好想喊 其實我地真係好珍惜呢次stage 估唔到會有人讚 真係代表全部閃飯多謝你地

我地閃閃區有好多人幫rv應援嫁 我聽到好大聲呀
光宗耀祖

雖然冇咩野可以實際幫到,唯有真係真心地講一句加油同辛苦哂....天下父母心....好快冇事

早日康復
光宗耀祖

祝福仔仔早日康復
車厘媽都要小心身體撐住呀!
藍絲 閃飯五年半
好開心你地咁欣賞我地shawol嘅應援 好想喊 其實我地真係好珍惜呢次stage 估唔到會有人讚 真係代表全部閃飯多謝你地

我地閃閃區有好多人幫rv應援嫁 我聽到好大聲呀

一開始以為會係飯既量EXO>SJ>Shinee
但真係估唔到上排左邊全藍,右邊全湖水綠...真係好靚
同埋shinee既歌要跟 好易跟住一齊唱一齊應援
唔太似EXO有D 亂咁....

利申:唔知係唔係shawol..但真係好喜歡閃閃,好多時都有留意....今日竟然有唱daja boo 我已經無憾
我附近冇啤粒
啤啤一出黎得我一個鳩叫應援
叫到眼水都流理
我隔離班迷妹都 唒嘴
香港真係少啤粒,想聽句人名應援都咁難

話說散場走嗰陣時背景音樂播咗少少ICC...
我地幾個癡線佬行過聽到又有幾個妹妹仔喺度唱ICC...
結果我地又大大聲9唱埋一份...
你話我地係未好未好癡線...

It’s So Tasty, Come And Chase Me
못 참겠어 I screamm You scream,
Gimme that, Gimme that Ice Cream

我附近冇啤粒
叫到眼水都流理
我隔離班迷妹都 唒嘴

最憎依樣野...
我鳩叫果陣就係到望住曬
你自己鳩叫果陣不如照下鏡望下自己啦
終於睇到啤啤真人
仲要有成3個special stage真系好滿足好感動
但現場音響真系有D怪
前面歡熊用手咪D聲都好正常無問題
一到RV幾首歌用耳咪5個人D聲聽落都好似飲左氦氣咁
係咪得我一個覺得咁奇怪?

不過我相信睇過今日在場嘅唔少會飯咗啤啤,因為五粒都好有實力,香港啤粒會愈黎愈多!

多謝祝福
車厘媽,唔洗太擔心,唔好搞到自己體力太過透支
我屋企人個BB上個月都不幸中招
私院入咗院講到勁嚴重,要轉介公院兒科icu,但係問咗5間都無床位(垃圾正苦)
嚇到我哋成家都暈底
不過個醫生好好又有料到,第二朝已經急速好轉,不過都訓咗成個禮拜
所以你哋做daddy mami好重要,千期唔好過份擔憂,你哋要捱住阿!!!
shawol世界級
全場最佳團飯

話說散場走嗰陣時背景音樂播咗少少ICC...
我地幾個癡線佬行過聽到又有幾個妹妹仔喺度唱ICC...
結果我地又大大聲9唱埋一份...
你話我地係未好未好癡線...

It’s So Tasty, Come And Chase Me
못 참겠어 I screamm You scream,
Gimme that, Gimme that Ice Cream

估唔到個班妹會一齊唱
我附近冇啤粒
叫到眼水都流理
我隔離班迷妹都 唒嘴

我個區聽到大聲個啤粒練埋我應該得3個
後面有個迷妹系啤粒+elf
人名應援超大聲
我練得唔熟有得跟佢9叫應援
系度好想講聲感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞