[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (37) - 3 Years With Red Velvet

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
正式宣布Red Velvet世界級
無得不服
留言呀 report呀
呢獲我真係火都黎

u 巴icon好正
u 巴icon好正

底已起
但唔緊要,我寧願俾人起底我都要屌撚7佢!
u 巴icon好正

底已起
但唔緊要,我寧願俾人起底我都要屌撚7佢!

想禁個add制
同fd 食牛坐最頂
咁本身我對kpop冇乜認識
成班師兄出嚟淨係識得幾個 都幾悶下
好啦到啤啤出嚟 諗住用電話影下啦 但係又矇到飛起
不過第一次親眼見到佢哋 不枉此行

想禁個add制

你鍾意既就add 啦... 其實我個FB 都無乜嘢睇
佢哋5個真係超細粒
但係勁白勁靚,香港一定搵唔到
歡歡唱歌把聲原來同平時睇mon係唔同
好驚喜,啲耳屎熔哂,我一路睇一路流
仲有白菜同我熊個特別舞台,真係搞到我濕哂個額頭
畀錢就係等呢刻
跟住大師兄帶住熊仔出嚟合唱,又係好聽到不得了,有唱功有功架,開心滿足
最估唔到竟然唱足4首主打
額仔終於聽到第一次live
嗌到我聲撕力揭 但係我真係好失敗
無燈揸手、應緩有幾句甩咗
同埋始終4個人力量有限,好彩嘅係佢哋係睇到我哋,唱完返後台望住揮咗幾次手
今日熱身完,為韓場做好準備

(耳仔功能廢咗一半,多謝迷妹)
本來想分享下今晚班癡線啤粒點癲法...
但係睇到個垃圾 post 真係火都黎埋...
等我冷靜下先再講....
Wendy望住個cam 唱ost個陣我個心已經溶左
好似望住我唱咁
本來想分享下今晚班癡線啤粒點癲法...
但係睇到個垃圾 post 真係火都黎埋...
等我冷靜下先再講....

認真就輸
Call齊人檢舉佢算
比人屌到飛起 一開留言全部都係屌緊樓主老母
今日真係好正
雖然End得超奇怪但都好滿足
不過有冇人覺得個音響好似怪怪地咁
我一早report左就算
無謂咁勞氣
倒晚去唔到真係可惜
希望19號有個好回憶同芯總請食飯
我一早report左就算
無謂咁勞氣
今晚去唔到真係可惜
希望19號有個好回憶同芯總請食飯
做咩
額頭哥
反少日你
你真係有去睇
額頭哥
反少日你
你真係有去睇

你呢
入到去,,見到珊瑚色既應援棒...
就5枝....
冇錯啤笠係人少,但唔代表我地應援差
用生命應援,佢地望過黎揮手(唔好judge咩鬼野咁岩向你個邊揮手)
值得,就算俾其他迷妹當傻佬都冇理,其他人點睇唔重要
最緊要啤啤睇到

閃閃既live,應援可以話完美
額頭哥
反少日你
你真係有去睇

你呢

你有去咩?
入到去,,見到珊瑚色既應援棒...
就5枝....
冇錯啤笠係人少,但唔代表我地應援差
用生命應援,佢地望過黎揮手(唔好judge咩鬼野咁岩向你個邊揮手)
值得,就算俾其他迷妹當傻佬都冇理,其他人點睇唔重要
最緊要啤啤睇到

閃閃既live,應援可以話完美

啲迷妹又唔睇下自己叫XXO個時個樣
今日真係好正
雖然End得超奇怪但都好滿足
不過有冇人覺得個音響好似怪怪地咁

真係好膠
竟然無大合唱無謝幕
今次我真係堅撐額頭係真啤粒!!
收聲啦臭芽
為咗抽我水捕咗我成晚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞