7年感情比人綠收場

353 回覆
428 Like 30 Dislike
感情中沒有對錯

因為不被愛的才是第三者
真,所以唔好溝女

條女垃撚圾,
飛佢又話男人賤男

所以醒目仔一定中出完啲女等傻仔埋單

再娶個處女做老婆
不外乎錢同淡
真,
過來人就明白

只係我地唔識表達出黎

時間係最大敵人,
都係最大既朋友
希望慢慢會好返
無所謂啦

世界無左邊個都會轉
Let’s get wet dude
Included money BRO
真 你要問點解咪作啲理由畀你
真正原因就係 大家已經無愛
你輸既對手叫 新鮮感
真係唔明點解啲價值觀變到咁 定係去左第二個世界
先唔評論樓主係個post做埋啲咁on9既野 或者佢地相處既問題
但條女係覺得條仔唔好既 有問題 咁咪一早提分手咪得
既然都咁多不滿 一早分完隔一段時間再搵下一個 無論道德上 定情緒上都可以企高地
呢家條女係比帽人帶 騎牛搵馬 我都唔明點解仲可以有人支持
其實有冇諗過係反諷緊港女拜金冇道德會出軌,溝港女就遇咗
垃圾出軌洗唔洗當佢神咁拜,冇學佳仔已經算畀面啦
男人出軌就情有可原
女人出軌就冇學佳仔已經算畀面
痴撚線毒撚
我買撚完你冇份住?
名又要寫埋你
錢由我出哂
七年你都唔撚一齊儲首期?
係7 年儲埋嘅野唔值得人留戀
咩年代都係咁,有車COW女真係易好多。
有條仔係樓下揸車接你去街同地鐵站等已經高下立見
七年都未結婚嘅中出生仔
之前都識人拍成10年話唔結婚唔生仔最後咪又係分手收場拍得耐無一啲野約束真係話走就走大家都已經咁熟

女既仲慘中年咁易搵人埋單呀?
條女比帽樓主帶, 你唔好係度做BETA man 喇
驚你秘撈揸UBER
仲要樓主做炒散最窮嘅時候都跟住佢7年 咩青春都俾晒樓主 等咗咁耐樓主先有返穩定收入 又怪條女走咗去 會唔會係「已恨你很久」樓主唔知咋

依家條女走咗爆人資料 又唔講下大家平時相處點樣
睇你呢句 我明點解你ex會咁做了 你哋平時嘈交你都係咁樣死人態度 0反省
屌錯你咪同你道歉囉

定講中晒你拖住人7年唔結婚又冇承諾 要人陪你捱 咩青春都冇晒 仲要老奉等你
this ...

真係淨係睇人有無樓應該係少部分女性

只要你唔係太窮, 更多女仔在意外表、性格等。。 香港好多女仔本身都搵到錢
留名等睇條女報警
睇見都覺得你on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞