[NSWER] NMIXX討論區(11) 3rd Single A Midsummer NMIXX's Dream大發!

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
Jiwoo完全係小朋友 成日睇佢d片忍唔住媽媽微笑
點解一定要水母
可以分享少少後記 昨日佢哋同我地講嘢 基本上成程都係用英文 無乜話點用到韓文 係去到感言個部分叫多返啲 基本上夾埋夾埋得3-5分鐘韓文 個翻譯員無乜出過聲咁滯
Yoona同Jiwoo多唔多講嘢
阿雪同金智祐 都多嘅

昨日金智祐同我打招呼 同埋比個大heart
你Ok前?
我山頂位
咁幾好 山頂位都冇忽略到

留我大名

留名冇幾耐之前覺得隊嘢幾搞笑,唱歌又勁所以有留意開,去完上個禮拜台灣場完全入咗坑出唔返嚟

第一次見真人就可以咁近見到

痴線近到
薛長官請拉我啦
https://youtu.be/QB0N_3IxxAo
以為完左Tour vlog先會出新綜
但係未有字幕
Send off其實有幾多名額?
真係好近 萄葡
lm
最貴嘅飛入面抽200位send off, 反而sound check有500位

最開心係可以現場聽到佢哋唱想見你
真係好穩 唱想見你 穩到一個點
要二揀一嚟抽定點?
Btw有成200個位都咁近 真係好好
佢係500位soundcheck,200位send off同埋100位簽名海報,跟住就喺堆人入面抽唔會重複中

我都係去開香港啲演唱會有啲經驗所以一完即刻就去霸位先有咁前

台灣send off真係好好,班女出嚟兜個圈先入返去成個過程起碼都2-3分鐘,唔會好似香港啲send off咁直接行出嚟跟住就走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞