[NSWER] NMIXX討論區(11) 3rd Single A Midsummer NMIXX's Dream大發!

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
新曲《Roller Coaster》是將第一次感受到的充滿愛情的感情比喻成過山車的歌曲。表現了刺激又奧妙,越在一起越讓人驚訝的NMIXX的愛情風格。以Urban House風格為基礎,朋克而又充滿靈魂的音軌的​夏季歌​曲,可以看到出道以來首次迎來夏季回歸的NMIXX與眾不同的面貌。夢幻般的pre-chorus成為歌曲的重點,像坐過山車一樣充滿活力的歌曲展開,還能感受到立體感,傳達豐富的聽感樂趣。​
絕對支持 唔駛跳到膝頭都菸哂
我覺得呢隻係歷代主打+先行 最多路人會覺得好聽嘅一隻 音源可以衝下
唔該SQU4D呢幾日宣傳做好d 之前個Schedule 今晚後係5日乜都冇 咁就仆街 出下Stage/Dance practice, filming behind果d咁
好期待Live
我選擇相信SQU4D嘅智商 係有隱藏Agenda 唔會真係乜都冇 希望我冇錯
聽完itzy之後我期待緊daddy填詞
相信SQU4D嘅智商...

個人覺得除左冇字幕同Youtube live有時收音好差之外
近排叫好左 算係咁架啦
唔好期待
師姐兩個人填詞 我哋7個
d詞好定唔好 都唔知有幾多係關佢事
二本部同四本部一擔擔
個人覺得二本部應該係最撚垃圾
個人覺得個幾個本部 咪一九樣.jpg
見到Roco有上音源,Bet on me冇已經好明顯二本部更勝一籌
聽第一次已經覺得好好聽,聽落好C服個腦已經loop緊副歌嗰part
我覺得我哋d綜藝由MIXXPLORE開始明顯高質左 係幾有心去策劃同有趣 雖然之前d綜藝都唔差
今次d teaser相同MV審美 係好左好多 雖然可能係轉左外判Team 唔知呢個功可唔可以由SQU4D領
3月12出YDS
13號出Dance practice
14號出MV Reaction
15號出應援法
16號出Performance Video

今次應該都會類似 應該唔駛驚

Bae封面
成班玩水
好聽好睇又青春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞